Sırt bandajı LumboTrain - Her harekette masaj

Güncelleme Tarihi:

Sırt bandajı LumboTrain - Her harekette masaj
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2013 14:19

Başınıza çok kolay gelebilir: Sıradan bir harekette, aniden sırtınız ağrımaya başlar. Eğilmek, dönmek birşey kaldırmak birdenbire mümkün olmayabilir ya da sadece çok zor şartlarda mümkündür. Ağrı uzun sürerse genelde ilaçlara başvurulur ve ağrı veren hareketlerden kaçınılır.

Haberin Devamı


Bu da son derece kötü sonuçlara yol açar. Ağrı kesiciler problemi çözmediği gibi, belirli hareketlerden kaçınma ise yanlış duruşlara, neticesinde yeni ağrılara yol açar. Bauerfeind Firması'nın ürünü LumboTrain bu kısır döngüyü kırmaya yardımcı olur. Bu aktif bandaj bel kısmında etkilidir. Tek ön koşul: Yine düzgün hareket edebilmek için hareketli olmanızdır. Böylece vücuda uygun şekillendirilmiş, elastik masaj kısımlı sünger, beldeki kasılmaların gevşemesine ve ağrıların azalmasına yardımcı olur. Ayrıca masaj sayesinde harekete geçen kaslar, yeni ağrıların oluşmasını engeller.

Önemli olan bandajın kullanılması ve doğru takılmasıdır. Yüksek taşıma konforu ve kolay kullanımı LumboTrain’i almaya nedendir. Bandaj ince olduğundan kıyafet altından belli olmaz. Hava geçirir ve tene nefes aldırır. Yumuşak kenarları etin sıkışmasını engeller. Pratik bir takma sistemi sayesinde, bandaj sorunsuz ve güç sarf etmeden takılabilir. LumboTrain Lady ile bayan vücuduna göre özel ayarlanmış bir bandaj yaratıldı.

Aktif bandajların etki gösterebilmesi için doğru oturmaları gerekmektedir. Bunun için sağlık malzemeleri satan mağazalarda tam ölçü alınması ve ideal ürün seçilmesine özen gösteriniz.

Daha fazla bilgi ve mağaza satış listesi için:

www.bauerfeind.com



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!