Şımarmadılar

Güncelleme Tarihi:

Şımarmadılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2014 12:36

Alman milli takımın "yüzyılın olayı" diye adlandırılan ve Dünya Kupası tarihine girecek olan başarısına tüm dünya tanık oldu. Ancak ani mutluluk patlamasına fazla kapılmadan finale hazırlanan takım kupayı kazanmadan destan yazılmayacağının farkında.

Haberin Devamı

Dünya Kupası'nın favori takımı ve ev sahibi olan Brezilya'yı büyük bir farkla yenen Alman oyunculardan biri olan Miroslav Klose, en çok gol atan listesinde birinci sırada yer alıyor. Klose, başarının baş döndürücü mutluluk duygusuna fazla kapılmadan birbirlerini durdurduğunu ifade etti. Yarı final maçında iki gol atan Toni Kroos ise "Kimse yarı finalde dünya şampiyonu olmadı" dedi.

"ÇILDIRMAYACAĞIM"
Alman Futbol Federasyonu (DFB) Başkanı Wolfgang Niersbach, maçın oynandığı Belo Horizonte'den dönen takıma teşekkür ederek "On yıllar sonra bile çocuklarınıza, hatta torunlarınıza bu tarihi maçtan söz edebilirsiniz" diye konuştu ve "istediğim halde ben de çıldırmayacağım" sözlerini ekledi. Niersbach, final öncesinin konsantrasyonun bozulmaması gerektiğini ve ancak bu şekilde kupayı kazanmanın mümkün olacağını ifade etti.

Haberin Devamı

KİMSE YENİLMEZ DEĞİL
DFB Koçu olarak sekiz yıldır görev yapan 54 yaşındaki Joachim Löw ise skorun çok abartılmaması gerektiğine dikkat çekerek, sakin sakin finale hazırlanacaklarını açıkladı.
Pazar günü Türkiye saatine göre akşam 22:00'de Hollanda ya da Arjantin'e karşı oynanan final maçında hiç kimsenin yenilmez hissetmemesi gerektiğini de söyledi.

Şımarmadılar
Şımarmadılar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!