Sibel Tüzün Birleşik Krallık konserlerine devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Sibel Tüzün Birleşik Krallık konserlerine devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2022 09:58

Güçlü sesi, sıcacık yorumu ve etkileyici sahne performanslarıyla Türkiye’nin beğenilen ve sevilen sanatçılarından Sibel Tüzün, Oxford ve Manchester konserleriyle Birleşik Krallık konserlerine devam ediyor.

Haberin Devamı

15 Mayıs 2022 tarihinde Oxford, 21 Mayıs 2022’de ise Manchester’da ikinci kez sahne alacak olan sanatçı ardından Londra, Birmingham, Brighton ve Edinburgh konserleriyle müzik severlerle buluşmaya devam edecek. 2020 Eylül ayından beri İngiltere’de yaşayan Sibel Tüzün, pandeminin hafiflemesiyle beraber konser çalışmalarına ağırlık veriyor. 2022’yi Dubai’de sahnede karşılayan sanatçı bu yılı neredeyse Türkiye-İngiltere arasında mekik dokuyarak geçiriyor.

Sibel Tüzün Birleşik Krallık konserlerine devam ediyor
‘SES VER LONDRA’DA PAYLAŞIYOR
30. sanat yılını kutlayan Sibel Tüzün İngiltere’de konserlerine olan ilgiye ve sponsor firmaların desteklerine müteşekkir olduğunu belirtirken her konser öncesi heyecanlarını da hem sosyal medyada hem de Kral Radyo Londra’da hazırlayıp sunduğu Sibel Tüzün’le ‘Ses Ver Londra’ programında dinleyicileriyle paylaşıyor. Her konserinde dinleyicilerine tatlı sürprizler hazırlayan sanatçının Oxford’daki ilk, Manchester’daki ikinci konseri yine merak ve ilgiyle bekleniyor. İki saat sürecek konserlerde kendi şarkılarının yanı sıra müzik yolculuğuna yön vermiş, hepimizin anılarında yer alan, unutulmaz şarkıları da seslendirecek olan Sibel Tüzün dinleyicilerine bir müzik ziyafeti yaşatacak.
Sibel Tüzün Birleşik Krallık konserlerine devam ediyor
TÜRK FİRMALARI DESTEKLİYOR
İngiltere’de ve dünyada yenilikçi, minimalist ve doğaya saygılı yaklaşımıyla başarı kazanan, Türk kadın girişimci Pınar Akıskalıoğlu’nun kurduğu TAKK Ltd. ana sponsorluğunda 15 Mayıs’ta Oxford’da sahne alacak olan Sibel Tüzün, 21 Mayıs Manchester konserinde de Etçi Mehmet Steakhouse, TNR London, Chic 2 Chic, Istanbul Grill Cheadle, Venus Food, Sultanahmet Grill ve Aydın Insurance gibi İngiltere’de başarı kazanmış Türk firmaları tarafından destekleniyor. Tüzün, 5 Nisan günü Kral Radyo Londra’daki ‘Ses Ver Londra’ programında şunları paylaşmıştı: “İngiltere sadece Londra’dan ibaret değil diyen az kişiyiz sanıyorum, orada operasyon yapmak biraz zor, Asu olmasaydı açıkçası biz de cesaret edemezdik oralara gelmeye onu da söyleyeyim, Asu’nun emekleri sayesinde oldu hepinizin bildiği gibi bizim Manchester konserimiz. Yine Asu’nun liderliği ve önderliğinde bir konserimiz daha olacak sanıyorum.”
Sibel Tüzün Birleşik Krallık konserlerine devam ediyor
Sibel Tüzün Birleşik Krallık konserlerine devam ediyor

BAKMADAN GEÇME!