Sibel Tüzün 22 Haziran’da Londra’da

Güncelleme Tarihi:

Sibel Tüzün 22 Haziran’da Londra’da
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2023 10:33

Londra’da Türklerin yoğun yaşadığı yerlerden biri olan Richmond Belediyesi’nin düzenlediği Sanat ve Fikirler Festivali, bu yıl ilk kez bir Türk sanatçıyı ağırlıyor.

Haberin Devamı

‘Together&Change’ konseptiyle haziran ayı boyunca gerçekleşecek festivalin en ilgi gören etkinliklerinden biri olan ‘Poptail by Sibel Tüzün’ konseri, Türk ve İngiliz kültürlerini pop müzik aracılığıyla birleştiriyor. 22 Haziran’da saat 19.30’da başlayacak konserde Sting, Elton John, David Bowie, Led Zeppelin, Adele gibi ünlü İngiliz müzisyenlerin şarkıları Cem Karaca, Bülent Ortaçgil, Sezen Aksu, Kayahan gibi ünlü sanatçıların eserleriyle birlikte seslendirilecek. Konsere gelenler, St. Mary’s Üniversitesi’ne ait The Exchange Twickenham salonunda saat 17.45’te Türk mutfağından seçkin lezzetleri tadacak, aynı zamanda Türkiye Mozaik Derneği’nin depremzedeler için oluşturduğu fona destek sağlayacak.
Ülkeler ve diller ayrı olsa da müziğin, şarkıların ve kalplerdeki duyguların bir olduğunu belirten Sibel Tüzün, bu konserin Türk müziklerini ve lezzetlerini tanıtmak için çok iyi bir fırsat olduğunu söyledi. Tüzün, “Komşularınızı, çocuklarınızın arkadaşlarının ailelerini, iş arkadaşlarınızı da alın, gelin, birlikte eğlenelim” çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

Sibel Tüzün 22 Haziran’da Londra’da

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!