Sevilen 3 sanatçısından kilisede konser

Güncelleme Tarihi:

Sevilen 3 sanatçısından kilisede konser
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2015 14:45

Londra’nın Highbury Islington bölgesinde bulunan tarihi kilise bu kez sıra dışı bir performansa tanık oldu. Gecede önce Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu sahne aldı ardından da Bülent Ortaçgil bu ikiliye katıldı.

Haberin Devamı

Londra’da, Türkiye’nin sevilen sanatçıları Erkan Oğur, İsmail Hakkı Demircioğlu ve Bülent Ortaçgil en sevilen eserlerini hayranları ile birlikte seslendirdiler.

Tarihi Union Chapel Kilisesi’nde düzenlenen gecede, Gezi ve Umur Mumcu anısına da, Gezi olaylarında öldürülen Ali İsmail Korkmaz ile özdeşleştirilen Mağusa Limanı (Arap Ali Ağıtı) türküsü seslendirildi.

Sevilen 3 sanatçısından kilisede konser


YAKIN MÜZİKSEL TARİHİN ÖZETİ

Studio Live London Gigs’in düzenlediği özel bir proje kapsamında biraraya gelen 3 dev sanatçıdan önce Oğur ve Demircioğlu’nun eserlerine birbirleri eşlik ederek seslendirdiler ardından da aynı konsepte Ortaçgil ile devam edildi.

Sevilen 3 sanatçısından kilisede konser


Londra’ya özgü besteleri, şarkı sözleri, yorum ve icra teknikleriyle kendilerinden sonra gelen nesillerin yolunu açan, ülkemizin öncü müzisyenlerin yakın müziksel tarihin ‘özeti’ niteliğini taşıyan konser, hiç ara verilmeden 2 saat devam etti.

2001 yılında yitirdiğimiz Türk pop müziğinin ünlü besteci ve söz yazarlarından Fikret Kızılok’unda anıldığı gecede hayranlarının yoğun alkış temposuyla sahneye çıkan ve büyük ilgi gören sanatçılarımız teşekkür edip yine hayranlarının yoğun alkışlarıyla sahneden ayrıldılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!