Seri cinayetlerde yeni iz

Güncelleme Tarihi:

Seri cinayetlerde yeni iz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2007 20:47

Polis sekizi Türk, dokuz küçük esnafın öldürüldüğü cinayetlerden birinde izin Schlsewig-Holsetin Eyaleti'nin Bad Segeberg kentine uzuandığını tespit etti. Rostock'ta öldürülen döner büfesi işçisi Yunus Turgut'un Mayıs 2003'den itibaren altı hafta Wahlstedt kasabasında kaldığını tespit etti.

Haberin Devamı

ALMAN polisi aynı silahla işlenen dokuz cinayetin sırrını çözmek için yeni bir iz sürüyor. Yapılan açıklamaya göre Rostock, Hamburg, Kassel, Dortmund, Nürnberg ve Münih kentlerinde, sekizi Türk, dokuz küçük esnafın öldürüldüğü cinayetlerden birinin izi Schleswig-Holstein Eyaletine uzanıyor.

25 Şubat 2004'de Rostock'taki bir döner büfesinde kafasına üç kurşun sıkılarak öldürülen „Mehmet' lakabıyla tanınan 24 yaşındaki Palulu Yunus Turgut'un Mayıs 2003'den itibaren en az altı hafta boyunca Bad Segeberg'e bağlı Wahlstedt'te kaldığını ve Kronsheider caddesindeki „Berlin Döner' isimli büfede çalıştığı tespit edildi. Turgut'un Wahlstedt'te Waldstrasse 91 adresinde ikamet ettiği de belirlendi. Polis "Turgut'u bu sürede zarfında kim gördü" diye çağradı bulundu. Polis bu iki kentte iş ajansı, resmi daireler, çocuk parkları gibi yerlerde bildiriler dağıttı.

POLİS ŞÜPHELİYİ ARIYOR

Rostock'taki işlenen cinayet anında, cinayetin işlendiği büfe yakınlarında bir arabanın önünde bekleyen bir şüphelinin bir kadın şahit tarafından görüldüğünün de tespit edildiğini açıklayan polis, kadının verdiği tarife göre şüphelinin robot resmini çizdi. Polis yetkilileri söz konusu şüphelinin 190 santim boyunda, 40 yaşlarında zayıf yapılı ve kısa sarı saçlı ve bakımlı olduğunu belirterek, robot resimdeki kişiyi tanıyanların polise başvurmalarını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!