Seken kurşun Temiz'i yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Seken kurşun Temizi yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2010 16:37

BELÇİKA’nın başkenti Brüksel’de polis ile hırsızlar arasında çıkan çatışmada 1 kişi öldü, 1'i Türk olmak üzere 6 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Çatışmaya şahit olan Brüksel Merkez Belediye Meclis üyesi Şevket Temiz, olayın Molenbeek semtindeki Lidl mağazasının soyulması sırasında meydana geldiğini söyledi. Temiz şu bilgileri verdi: "Soygun sonrası kaçmaya çalışan Faslı Muhammed Bauaimine (21) ile Hasan Bauaimine (25) kardeşlere polis 'dur’ ihtarında bulundu. Bauaimine kardeşler polise ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Bisikletle kaçan Muhammed Bauaimine, Türkler'in yoğun olarak yaşadığı Laeken Semti’nde kıstırıldı. Burada çıkan çatışmada Muhammed Bauaimine öldürüldü. Çatışma kardeşim Tahir Temiz’in eşi 26 yaşındaki Nurgül Temiz’de kalçasından yaralandı."


Bu arada Nurgül Temiz'in okulda olan kızı Edanur’u (4) almaya giderken seken kurşunlardan birinin isabet etmesi sonucu yaralandığı bildirildi. Ameliyat edilerek baldırına isabet eden kurşun çıkarılan Nurgül Temiz'in sağlık durumu iyi.

Haberin Devamı

Soygun sonrası gasp ettiği otomobil ile kaçan Hasan Bauaimine ise olaydan kısa bir süre sonra Molenbeek'te yakalandı. Hasan Bauaimine’nin 26 Aralık 2009 tarihinde Namur Cezaevi'nden kaçtığı, kardeşi Muhammed Bauaimine’nin ise hırsızlık suçundan tecilli ceza aldığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!