Seçkin markalarda Turkcell indirimi

Güncelleme Tarihi:

Seçkin markalarda Turkcell indirimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2012 12:04

Turkcell Europe, müşterilerine Türkiye ve Almanya’daki seçkin markalarda yüzde 40’a varan indirim imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

TURKCELL müşterileri, ‘Turkcell Europe’lular Yaşadı’ kampanyası çerçevesinde hem Almanya hem de Türkiye’de birçok seçkin mağazada yüzde 40’a varan indirimlerden faydalanabilecek. Turkcell Europe’lular kiralık araba, kıyafet ve elektronik aletleri, hatta daha da fazlasını çok uygun fiyatlara alabilecek.

‘Ramazan Paketi’, ‘Goller Cepte’, ‘Çalarken Dinlet’ gibi SMS servisleriyle müşterilerine ek faydalar sunmakla yetinmeyen Turkcell Europe, bu yaz abonelerine seçkin markalarda cazip indirimler sağlıyor.

SMS atın şifrenizi alın
Cazip indirim ve avantajlardan yararlanmak için faturalı veya faturasız Turkcell Europe hatlarından 77700’a ‘AVANTAJ’ yazarak SMS gönderilmesi, ardından da mesaja cevaben gelen beş haneli şifrenin kasadaki çalışana bildirilmesi gerekiyor. Yedi gün geçerli olan şifre, bir defaya mahsus kullanılabiliyor. Kullanıldıktan sonra diğer alışverişler için hemen yeni bir şifre talep etmek de mümkün.

Ne gibi avantajlar var
Turkcell Europe müşterileri, Almanya’da dijital yayın platformu DigiturkEuro’da 2 Temmuz - 3 Ağustos 2012 tarihleri arasında yıllık bireysel abonelik paketlerinde yüzde 30, Türkiye’de ise 30 Eylül 2012 tarihine kadar Europcar’da kiralanan araçlarda yüzde 40 indirim alabilecek. Turkcell Europe aboneleri ayrıca Kamil Koç, BONYFOOD, Özsüt, Kiğılı, Migros, Trendyol, Arçelik, BP ve Beko gibi diğer firmalarda da özel indirimlerden yararlanma fırsatı bulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!