Schalke zorlu Bayern virajında

Güncelleme Tarihi:

Schalke zorlu Bayern virajında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2007 18:18

Hamit Altıntoplu Bundesliga lideri Bayern Münih Halil Altıntoplu Schalke'yi konuk edecek. Haftanın dev maçı Münih Allianz Arena´da 15 Eylül Cumartesi günü saat 15.30´da başlayacak. Lig ikincisi Bochum ise Leverkusen deplasmanına çıkacak. Cuma akşamı ise Dortmund Bremen karşıkarşıya gelecek.

Haberin Devamı

ALMANYA 1. Futbol Ligi'nde bu hafta yine heyecan dorukta olacak. Haftanın dev maçında ise dört hafta sohnunda topladığı 10 puanla liderlik koltuğunda oturan Bayern Münih, 6 puanla 7. sırada bulunan Schalke ile oynayacak. Haftalar öncesi biletlerin kapış kapışa gittiği 69 bin kişilik Münih Allianz Arena'da ki karşılaşma da Schalke, formda golcüsü Alman milli Kuranyi yanında milli futbolcumuz Halil Altıntop'a umut bağlıyor. Milli maçlarda başarılı bir futbol sergileyen Hamit Altıntop ise ikizi Halil'e karşı Bayern formasını taşıyacak. Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin mücadelelerinin odak noktası olacağı dev maç için Hamit ve Halil'de galip geleceklerini söylediler.Bayern'de İtalyan golcü Luca Toni ile Klose'nin sakatlıkları sürüyor. Schaylke'de ise Mesut Özil'in ilk 11'de forma giymesi ise kesin değil.

Bochum takipte

Liderin 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alan ligin sürpriz ekibi Bochum'da Leverkusen ile deplasmanda karşılaşacak. Son haftaların flaş takımı Bochum bu haftada galip gelerek Bayern ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. Sezona fırtına gibi girerek 7 puan toplayıp 4. sıraya yükselen Eintracht Frankfurt'ta evinde aynı puanlı 5. sıradaki Hamburg'u ağırlayacak. Sezona kötü başlayan Stuttgart ise evinde Cottbus'u konuk edecek. 4 puanla 15. sırada bulunan Stuttgart sahasında Serdar Taşcı'lı kadrosuyla ligde henüz galbiyeti olmayan Cottbus'u yenerek kötü gidişe dur demek isteyor. Zirve iddiasından kopmak istemeyen Stuttgart'ta tek hedef galibiyet. Yıldıray baştürk'ün oynayıp oynayacağı ise maç saatinde belli olacak.

Vittek şoku

Geçen sezonun başarılı ekiplerinden Nürnberg, güçlü Hannoverle mücadele edecek. Sahaya mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak olan Nürnberg''de sakatlat futbolcuların fazla olmasıHans Meier'i düşündürüyor. Geçen yıl Almanya Kupasını kazanan Nürnberg'de son olarnak sakatlanan Vittek'in 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Ligin dibine adeta demir atan puansız Rostock ise sezona başarılı futbolunu iki galibiyet bir beraberlik alarak gösterip 3. sırada bulunan Bielefeld deplasmanına gidecek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!