‘Schalke beni heyecanlandırdı’

Güncelleme Tarihi:

‘Schalke beni heyecanlandırdı’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2022 11:09

Beşiktaş’tan Bundesliga ekibi Schalke 04’e transfer olan Kenan Karaman, “Çok mutluyum burada olduğum için. Schalke çok büyük bir kulüp, çok büyük bir camia. İnşallah bu sezon ligde kalırız, hedefimiz bu sezon bu. Takım lige yeni yükseldi, inşallah hedefimize ulaşırız” dedi.

Haberin Devamı

HAFTA sonu Ruhr derbisi olarak nitelendirilen Borussia Dortmund maçına hazırlanan Schalke 04’ün salı günkü antrenmanına katılan Kenan Karaman, antrenmanın ardından Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’tan Alman kulübüne transferini değerlendiren Karaman, şunları söyledi: “Bir haftalık gibi bir sürede her şey gelişti. Transferin son gününde geldim, benim için çok güzel bir imkân oldu. Tekrardan Bundesliga’ya dönmek, ayrıca Schalke 04 olması da beni heyecanlandırdı. İnşallah iyi bir sezon geçiririm.”

‘Schalke beni heyecanlandırdı’


Karaman, “Beşiktaş ve Süper Lig hedefin yarı da kaldı denilebilir mi?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Yarıda kaldı demek yanlış olur. Beşiktaş’ta iyi bir tecrübeye sahip oldum, Şampiyonlar Ligi oynadım. Benim için çok güzel bir tecrübe oldu. Zihinsel ve mental olarak güçlendim diyebilirim. Bundesliga, her daim beş büyük lig arasında. Almanya’da oynamak çok güzel bir şey, zaten daha önce de oynamıştım. O yüzden Bundesliga’yı tercih ettim.”

Haberin Devamı

‘Schalke beni heyecanlandırdı’

ÇOK GÜZEL BİR TARAFTARIMIZ VAR
Transfer olduktan sonra Schalke 04 formasını ilk kez, hafta sonu Bochum karşısında giyen tecrübeli futbolcu, Veltins Arena atmosferini ise şöyle anlattı: “İnanılmaz, çok güzel bir taraftara sahibiz. Gerçekten 62 bin taraftar vardı, her maçta stat doluyor. Çok coşkulu bir taraftarımız var, o taraftarın önünde oynamak güzeldi. Bölgede yaşayan Türk taraftarların destek vereceğini düşünüyorum. Takımda iki Türk oyuncumuz daha var, (Mehmet Aydın, Kerim Çalhanoğlu) elbette Türkler olarak birbirimizi desteklememiz iyi olur. Türk taraftarların desteğini bekleriz.”

‘Schalke beni heyecanlandırdı’


Karaman, “Beşiktaş taraftarı için ne söylersin?” sorusuna ise “Beşiktaş taraftarı, çok büyük taraftar grubu Türkiye’de. İnanılmaz şekilde takımın arkasında duruyor. İnşallah takım bu sezon şampiyon olur ve taraftarlara güzel bir hediye olur. Gerçekten takımlarına inanılmaz destek veriyorlar” cevabını verdi.
Karaman, antrenmanı takip eden çok sayıda Schalke 04 taraftarının da büyük ilgisiyle karşılaştı. Mavi-beyazlı taraftarlar, Kenan Karaman’dan imza alabilmek ve fotoğraf çekilebilmek için sıraya girdi.

Haberin Devamı

‘Schalke beni heyecanlandırdı’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!