Sarışınlar bira festivaline şampanya ile başladı

Güncelleme Tarihi:

Sarışınlar bira festivaline şampanya ile başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 13:01

Münih’te ilk haftasını dolduran ‘Bira Festivali’ne (Oktoberfest) önceki gün düzenlenen ‘sarışınlar günü’ damga vurdu. Ünlükuaför Ayşe Auth’un Oktoberfest kapsamında ‘Haarwerk Blond Wiesn’ adlı bir sarışınlar gününe ünlüler de akın etti.

Haberin Devamı

Sarışınların festival yerine gidişi bile olay oldu. Sarışınlar önce kentin şık oteli Kempinski’de buluşup, şampanya açtı. Ardından limuzinlerle yola çıkan sarışınların arasında İsabell Edvardson, Verena Kerth, Sonja Kiefer gibi ünlü ve başarılı sarışınlar da vardı. Sarışınlar, festivalin en gözde çadırı Kaefer’de sarı bira içerek iltifatların keyfini çıkardı.

Gelenek haline gelecek

Bira festivalinde bu yıl ilk ke düzenlenen sarışınlar gününün artık gelenek haline geleceğini belirten Ayşe Auth, amacının başarılı sarışınları eğlencede buluşturmak olduğunu söyledi. Tüm dünyadaki önyargıya rağmen sarışınların hem iş hem sanat hem de güncel hayatta çok başarılı olduklarını vurgulayan Auth, her yıl festival esnasında düzenlenecek sarışınlar gününde çeşitli çocuk yardım kuruluşları için bağış toplanacağını da söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!