Sancak Kilit, Münih Güvenlik Sistemleri Fuarı’nda

Güncelleme Tarihi:

Sancak Kilit, Münih Güvenlik Sistemleri Fuarı’nda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2022 10:14

Almanya’nın Münih kentinde 19’uncusu düzenlenen ‘Güvenlik Sistemleri Fuarı’na kilit endüstrisinin öncü ve marka firmaları katıldı. 2020 yılında Baden-Württemberg Güvenlik Ödülü’nü alan Sancak Kilit, 200’ün üzerinde firmaya ev sahipliği yapan fuara SLS ve Elock2 sistemleriyle katıldı.

Haberin Devamı

KATILIMCILARA AR-GE çalışmaları hakkında bilgi veren Türk firmasının, güvenlik sistemine entegre ettiği yeni nesil akıllı teknoloji ürünleri büyük beğeni topladı. Fuardan ve tüketicilerden gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirten Sancak Kilit’in sahibi Mehmet Sancak, şunları söyledi: “Sektöre 2000 yılında kendi ürünümüzle girdik. 2004 yılında 5 bin metrekare alan üzerinde büyük bir fabrika kurduk. Sancak Kilit olarak 2020 yılında Baden-Württemberg Güvenlik Ödülü’nü aldık. Elektronik akıllı kart sistemine odaklandık ve bu alanda yeni yatırımlar yaptık. Tasarımı ve teknolojik donanımı ile farkındalık yaratan Elock2 ürünümüz, uzun ve kısa dokunuşlarla şifrelenebilen, cep telefonu ile uyumlu olarak çalışabilen ve sistem aracılığı ile kapı açıldığında ev sahibine mesaj gönderebilen özelliğe sahip. Akıllı teknoloji ve güvenlik sistemine farkındalık ve seçenek imkânı sunmak için AR-GE’ye çok önem veriyoruz.”

Haberin Devamı

‘ÖNEMLİ BİR BULUŞMA YERİ’
Münih Fuarı, sektörün gelişimini takip etmek açısından önemli bir buluşma yeri. Dünya otomotiv sektörünün öncülerinden Mercedes Benz’in Avrupa İdari Merkez Binası’na kendi markamız olan SLS ve Elock2 sistemini entegre ettik. Ayrıca dünyanın birçok sayılı şirketleri başta olmak üzere özel okullarda, üniversitelerde, hastane, kilise ve camilerde, enerji üretim tesislerinde, otomobil üretim tesislerinde Elock2 sistemimiz kullanılıyor. Bu manada fuara katılmak, teknolojiyi takip ve sektör temsilcilerine tanıtmak adına bizim için önemli. Sektörel gelişimlerin, son teknoloji ve yeniliklerin yakından takip edildiği dünyaca ünlü fuarda SLS ve Elock2 marka ürünlerimizle temsil etmekten gurur duyuyoruz. Markalarımızın AR-GE çalışmalarına ve dünya pazarına sunmaya devam edeceğiz.”

 

BAKMADAN GEÇME!