Sanata doyurdular

Güncelleme Tarihi:

Sanata doyurdular
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2009 10:21

Tiyatro Frankfurt tarafından düzenlenen gecede iki tiyatro grubu oyunlarından kesitler sundu. Türkiye'den geceye katılan sanatçı Laman Sam sevilen parçalarını seslendirdi.

Haberin Devamı

FRANKFURT'ta faaliyet gösteren Tiyatro Frankfurt, Türk Alman Kulübü, T.C.Turizm ve Kültür Bakanlığı ve Frankfurt Başkonsolosluğu desteği ile Rüsselsheim yakınlarında bulunan Raunheim kentinde, 'Sıradan bir akşamüstü' adlı sanat gecesi düzenledi. Frankfurt Başkonsolosu ilhan Saygılı yanı sıra çok sayıda davetli yanı sıra Türkiye'den sanatçı Leman Sam'ın katıldığı gece beğeni kazandı.

Tiyatro Frankfurt oyuncuları önümüzdeki haftalardan itibaren sahneleyecekleri 'Dünyanın ortasında bir yer' adlı oyundan kesit sundu. Köln'den katılan Tiyatro Temaşa oyuncuları ise, 'Yolumuzu bulalım' adlı oyunundan bir sahne sundular. Aysun Urallı ise Türk sanat müziğinden sevilen parçalarını seslendirdi. Gecede Nida Öz ve Kamil Kellecioğlu şiirler seslendirdiler. Türkiye'den konuk olarak katılan sanatçı Leman Sam sevilen parçaları ile alkış topladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!