Şampiyonlara alkış

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlara alkış
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2009 15:57

Usingen Ditib Camii tarafından organize edilen Hessen DİTİB Cami dernekleri futbol turnuvasında miniklerde Usingen, orta yaş gurubunda Weilburg ve büyüklerde Frankfurt şampiyon oldu.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Frankfurt Başkonsolosluğu Din Hizmetleri Ataşeliği'ne bağlı olarak çalışmalarını yürüten Hessen DİTİB Cami derneklerinde din kurslarına katılan öğrenciler arasında düzenlen futbol turnuvasında heyecan doruklara çıktı. Usingen DİTİB Camii tarafından organize edilen Hessen DİTİB Cami dernekleri futbol turnuvasında miniklerde Usingen, orta yaş gurubunda Weilburg ve büyüklerde Frankfurt şampiyon oldu.
7 dernek 16 takımla


Frankfurt(2), Usingen(3), Bad Homburg(3), Offenbach(2), Weilburg(3), Friedberg(1) ve Butzbach Camii'nin(2) oluşturduğu 16 takım üç kategoride mücadele verdiler. 12'şer dakikalık birer grupta yapılan mücadeler sonrası ilk iki sırayı alan takımlar final maçı oynarken üçüncü ve dördüncü sıradaki ekipler ise üçüncülük maçı yaptılar.
İlk üçler belirlendi

Haberin Devamı

6-9 yaş arası minikler futbol turnuvasında Usingen, Butzbah'ı tek golle geçerek şampiyon olurken bu kategoride üçüncülük Weilburg'un oldu. 10-12 yaş arası orta yaş grubunda ise Weilburg, Bad Homburg'u 2-1 mağlup ederek kategorisinde birinci oldu. Bu kategorinin üçüncülüğünü ise Frankfurt ekibi kazandı. 13-16 yaş grubu büyük çocuklar yaş grubunda ise şampiyonluk Frankfurt'un oldu. Frankfurt'a 3-2 yenilen Offenbach ise ikincilikle yetindi. Weilburg ise bu kategoride üçüncü sıraya yerleşti. İlk üç sıraya giren takımlara kupa verilirken turnuvaya katılan futbolcuların tümüne birer katılım madalyası verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!