"Sammer, Galatasaray'a gitmez"

Güncelleme Tarihi:

Sammer, Galatasaraya gitmez
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2008 13:33

Alman Futbol Federasyonu Basın Müdürü Harald Stenger Galatasaray antrenörlüğü için adı geçen Mathias Sammer'in Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyeceğinden yüzde yüz emin olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

ALMANYA Futbol Federasyonu Medya ilişkiler sorumlusu Harald Stenger kendisine yöneltilen Mathias Sammer Galatasaray`a gidecek mi sorusuna „ Ben yüzde yüz eminim ki Sammer Galatasaray`ın teklifini kabul etmeyecek ve Alman Federasyonundaki görevine devam edecektir“ diye yanıtladı. Alman futbol basınında Türkiye kaynaklarına dayanılarak verilen haberde Galatasaray antrenörlüğü için Sammer`in yanı sıra Stuttgart`in antrenörü Armin Veh ile şu anda hiç bir kulüple ilişkisi olmayan Schalke`nin eski antrenörü Slomka ile Bayer Leverkusen takımından ayrılan Skibbe`nin adı geçtiği belirtildi.

SKİBBE DAHA ÖNCE TÜRKIYE`DE ÇALIŞABİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Galatasaray`ın listesinde yer alan Baştürk ve Serdar`ın antrenörü Armin Veh`nin Stuttgart ile olan sözleşmesinin devam etmesi ve burada Menajer Held ile iyi ilişkileri olması nedeniyle Galatasaray`a gelme ihtimali çok az gözüküyor. Ancak Leverkusen`dan ayrılan Michael Skibbe daha önce Hürriyet`e verdiği bir demeçte ileride Türkiye`de çalışmayı düşündüğünü belirtmişti. Beşiktaş ile UEFA kupasında aynı grubta yer aldıkları zamanda Leverkusen`da oynayacakları maç öncesinde kendisine „ Türkiye`de bir takimi calistirmayi düsünürmüsünüz“ şeklindeki soruya Skibbe „ Tabi ki neden olmasın. Öncelikle çok güzel bir ülkeniz var. Çok iyi oyunculara ve takımlara sahipsiniz. İleride bir gün Türkiye`de çalışmayı isterim. Ancak şu an Leverkusen`in antrenörüyüm“ seklinde yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

Bülent VEZNİKLİ / STUTTGART

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!