"Sakın almayın demişlerdi ama iyi ki almışız"

Güncelleme Tarihi:

Sakın almayın demişlerdi ama iyi ki almışız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2016 09:37

Beşktaş'ta Gökhan İnler'in sergilediği performans, Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'i çok mutlu etti: "Gökhan'ın transferi için çalışmalar yaptığımız dönemde 'Geçen sezon oynamadı, almayın' diyenler vardı. Ama kariyeri ortadaydı ve biz kalitesinin farkındaydık. Ne kadar doğru bir transfere imza attığımızı şimdi görüyoruz."

Haberin Devamı

Beşiktaş formasını ilk olarak Gaziantepspşor ile oynanan hazırlık maçında giyen Gökhan İnler, o karşılaşmada oynadığı futbol ile siyah-beyazlı taraftarları büyülemişti. Ardından ligdeki Karabükspor maçında da sahaya ilk 11'de çıkan ve büyük beğeni toplayan 32 yaşındaki oyuncu Gökhan İnler'den Benfica karşılaşmasında da vazgeçmeyen teknik direktör Şenol Güneş, tecrübeli orta sahayı adeta değişilmezi yapmış gibi görünüyor...

Gökhan İnler'in ortaya koyduğu futbol en çok da Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'i sevindiriyor.

Deneyimli futbolcu Gökhan İnler'in, Beşiktaş'a kazandırılmasında büyük emeği olan Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, "Bizim, Gökhan İnler'in transferi için çalışmalar yaptığımız dönemde 'Geçen sezon Leicester City'de oynamadı, almayın' diyenler vardı. Ancak biz ısrarcı olduk. Çünkü kariyeri ortadaydı ve kalitesinin farkındaydık.

Haberin Devamı

'GELMEYİ ÇOK İSTEDİ'

Napoli'de, İsviçre Milli Takımı'nda kaptanlık yapmış bir oyuncu. Yıllarca İtalya'da futbol oynamış, üst seviye maçlara çıkmış, çok önemli oyuncularla beraber oynamış ve rakip olmuş. Gökhan İnler de gelmeyi çok istemişti ve iyi ki de almışız. Şimdi ne kadar doğru bir transfere imza attığımızı görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!