Sakatlar Derneği yararına turnuva

Güncelleme Tarihi:

Sakatlar Derneği yararına turnuva
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2008 21:45

Wiesbaden kenti yakınlarındaki Hofheim kasabasıında Frankfurt Havaalanı temizlik işlerini üstlenen GCS firmasının 4. zihinsel ve bedensel özürlü çocuklar yaranına düzenlenen futbol turnuvası büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Markxheim-Heidesportpark tesislerinde yapılan turnuvaya Avrupa'nın değişik şehirlerinden 24 takım katıldı.

20 dakikalık tek devre halinde yapılan karşılaşmalarda D grubundan FC Marok, B grubunda yer alan Frankfurt bölgesi takımlarından Çorumspor'u penaltı atışları sonunda 6-5 yenerken, A grubundan GCS Terminal 2, C grubu 1.'si olan Offenbach Rot Weiss'ı 3-1'le geçerek finale yükseldi. Değişik uluslardan takımların katıldığı turnuvanın final karşılaşmasında GCS Terminal 2 ve FC Maroc maçın normal süresi 1-1 sona erdi. Penaltı atışları sonunda GCS Terminal 2, FC Maroc'u 8-7 yenerek kupanın sahibi oldu. Organize sorumlusu Kadir İnce, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"GCS firmasının 4. zihinsel ve bedensel özürlü çocuklar yaranına düzenlenen futbol turnuvasının tüm geliri Hatersheim'da bulunan Zihinsel ve Bedensel Özürlü Çocuklar Derneği'ne bağışlanacak. 700'e yakın işçinin çalıştığı firmamız çalışanları da yardımlaşma amaçlı düzenlenen bu turnuvada evlerinde hazırladıkları yemekleri satarak katkıda bulundular. Etkinlikte Ohne Pront hip-hop intarnasyonal grubun ve DJ Akrep'in çaldığı müzikler eşliğinde davetliler gönüllerince bir gün geçirdiler."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!