Şahin Karaaslan’a ‘Yılın İş İnsanı’ Ödülü

Güncelleme Tarihi:

Şahin Karaaslan’a ‘Yılın İş İnsanı’ Ödülü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2022 10:45

Merkezi Almanya’nın Heidelberg şehrinde bulunan delikatessa GmbH’nın CEO’su Şahin Karaaslan, İstanbul Pr tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul Ödülleri’nde ‘Yılın İş İnsanı’ ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

İSTANBUL PR tarafından düzenlenen, alanında başarılı kişi ve kurumlara verilen ‘Uluslararası İstanbul Ödülleri’ sahiplerini buldu. İş dünyasının yanı sıra spor, sanat, siyaset dünyasını buluşturan gecede, Avrupa’nın en hızlı büyüyen gıda firması delikatessa GmbH şirketinin CEO’su Şahin Karaaslan da ‘Yılın İş İnsanı’ ödülüne layık görüldü. 20 Haziran’da Swissotel The Bosphorus’da gerçekleşen, Ebru Akel ve Onur Büyüktopçu’nun sunduğu gecede ünlü sanatçı Demek Akalın da sahne aldı. Gecede, Avrupa’da gıda sektöründe ödüle layık görülen tek firma olan delikatessa GmbH CEO’su Şahin Karaaslan, “Beni bu ödüle layık gören jüriye teşekkür ediyorum. Bu anlamlı ödülü delikatessa’nın büyümesi için özveriyle çalışan ekip arkadaşlarıma armağan ediyorum” dedi.

Şahin Karaaslan’a ‘Yılın İş İnsanı’ Ödülü
TAM BİR BAŞARI HİKÂYESİ
Bakliyattan kuruyemişe, zeytinden salçaya, çerez çeşitlerinden hazır yemeklere kadar 250’den fazla ürünü Alman perakende devi Rewe marketlerine sokmayı başaran Şahin Karaaslan, genç yaşına rağmen tam bir başarı hikâyesi yazıyor. Deliketassa ürünleri Alman marketlerinin yanı sıra yüzlerce Türk marketi ile Fransa ve Hollanda’daki marketlerde de raflarda yerini aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!