Rüzgâr enerjisi yatırım olanakları tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Rüzgâr enerjisi yatırım olanakları tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2023 10:18

MÜSİAD Berlin’in geleneksel hale gelen ‘B2B’ toplantısı, yaz tatili öncesinde yapıldı. Kahvaltı toplantılarıyla başlayan görüşmelerde iş hayatında işbirliğinin artırılması için işverenlerin birbirini tanıması hedefleniyor. Ancak ‘B2B’ buluşmalarında konsept değiştiren MÜSİAD Berlin artık bu tür toplantılarda güncel ve faydalı bir konuları masaya yatırıyor.

Haberin Devamı

Rüzgâr enerjisi yatırım olanakları tanıtıldı
ÖNCEKİ gün yapılan toplantının konusu ise rüzgâr enerjisi yatırım planlaması oldu ve bu alanda sunum yapıldı. Bir yatırım aracı olarak rüzgâr enerjisi, şirketler arasında hâlâ nispeten bilinmiyor. Bu alandaki uzman isimlerden olan MHB Windenergie GmbH (Erfurt) Genel Müdürü Jürgen Haertig, tecrübelerini girişimciler toplantısında katılımcılarla paylaştı. Rüzgâr enerjisinin yatırım fırsatlarına yönelik bilgilendirmenin ardından girişimciler ikili veya üçlü görüşmelere geçerek işbirliği fırsatları hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Rüzgâr enerjisi yatırım olanakları tanıtıldı
‘TÜM DÜNYANIN SORUNU’
Toplantıyı değerlendiren MÜSİAD Berlin Başkanı Fikret Doğan, “Katılımcıların heyecanlı ilgisi, MÜSİAD üyelerinin çevre için toplumumuzun geleceği için hatta uluslararası faaliyetleriyle tüm insanlığın geleceği için katkıda bulunma isteklerini göstermektedir. Çünkü iklim sorunları, çevre sorunları tüm dünyanın sorunudur. MÜSİAD Berlin, gelecekte çevre sorunları ve sürdürülebilirlik konularına daha yoğun bir şekilde odaklanacak, üyelerini bu çabalarında etkinlikler ve bilgilendirmelerle destekleyecek” dedi. Bu seferki katılımcı sektörler arasında yazar kasa yazılımı, araç kiralama, konut inşaatı, peyzaj, sağlık sigortası, havyar ticareti, bina temizliği, oto tamircisi, web tasarımı, sosyal medya desteği, araç ekspertizi, lojistik, dolap, altın ticareti, sigorta, teras inşaatı, reklam malzemeleri, baklava/şekerleme, anaokulu yer aldı.
Rüzgâr enerjisi yatırım olanakları tanıtıldı

BAKMADAN GEÇME!