Rumeysa’yı öldürüp Türkiye’ye kaçmış

Güncelleme Tarihi:

Rumeysa’yı öldürüp Türkiye’ye kaçmış
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2022 10:44

Pazartesi günü Almanya’nın Stuttgart kentindeki Mercedes çalışanlarına ait otoparkta bulunan kadın cesedinin, kocası tarafından öldürülen Türkiye kökenli Rümeysa G.’ye ait olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

BADEN-Württemberg eyaletinin başkenti Stuttgart, pazartesi günü işlenen üç cinayetle sarsıldı. İlk olarak Mercedes tesislerine ait otoparkta siyah renkli ‘Golf’ marka bir otomobilin içinde 32 yaşındaki bir kadına ait ceset bulundu. Aynı gün Stuttgart’ın merkez ilçelerinden Geschwister-Scholl caddesi üzerindeki bir binanın bodrum katında da 2 erkek cesedi bulundu. Polis 53 yaşındaki iki erkeğin de ağır şiddet uygulanarak öldürüldüğünü açıkladı. Otoparkta bulunan kadın cesediyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Cesedin, kocası İsmail G. tarafından başından vurularak öldürülen Rümeysa G.’e ait olduğu belirlendi.

ARKADAŞINA İTİRAF ETMİŞ
6 ay önce evden ayrılan ve Hollanda’ya yerleşme hazırlıkları yapan Rumeysa G., yakınlarına İsmail G. ile evliliğinin bir kâbusa dönüştüğünü, ayrı yaşadıkları bu 6 aylık süre içinde kendisini sürekli takip ettiğini, öldürülmekten korktuğunu söylüyor. Cinayet günü de kocasıyla son bir görüşme yapmak için 8 yaşındaki kızı Lina ile 2 yaşındaki Mina’yı kayınvalidesine bırakarak buluşma yerine gitti ve korktuğu başına geldi. İsmail G., pazartesi sabahı 32 yaşındaki karısını Mercedes çalışanlarına ait otoparkta başından vurarak öldürdü. Bild gazetesine konuşan zanlının bir arkadaşı, İsmail G.’nin cinayeti kendisine itiraf ettiğini söyledi: “Beni aradı ve yaptığını söyledi. ‘Onu alnından vurdum’ dedi. Olaydan sonra taksiye binerek 1800 Euro’ya Bosna’ya, oradan da Türkiye’ye gitti.” Polis uluslararası yakalama kararıyla İsmail G.’yi arıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!