Rooney kendisi ile dalga geçti

Güncelleme Tarihi:

Rooney kendisi ile dalga geçti
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2015 12:43

Futbolcu arkadaşı Phil Bardsley ile Cheshire’daki evinde boks yaparken yumruk yiyip bilincini kaybettiği anı gösteren bir video basına sızdırılan Manchester Unitedlı ünlü futbolcu Wayne Rooney, yeşil sahada kendisi ile dalga geçti.

Haberin Devamı

Rooney, Pazar akşamı Manchester United- Tottenham Hotspurs maçında takımının üçüncü golünü kaydettikten sonra havaya yumruklar sallamaya başladı ve daha sonra sanki hayali birinden yumruk yemişçesine kendisini yere atıp bayılma taklidi yaptı.

29 yaşındaki futbolcunun hareketleri hem tribünlerin hem de sahadaki takım arkadaşlarının büyük ilgisini çekti.

1 dakika dört saniye uzunluğundaki videonun yayınlanmasının ardından uzmanlar Rooney’nin sorumsuzca davranarak kendine zarar verdiğini gösteren bu görüntülerin futbolcunun takımı tarafından cezalandırılmasına neden olabileceğini söylemişti.

Ancak Rooney’e yumruk atarak bayılmasına neden olan Stoke City takımı oyuncusu Phil Barsley’in eşi Tanya konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında “Rooney’nin asla bilincini kaybetmediğini ve videonun akıllıca editleme yöntemleri kullanılarak hazırlanmış bir şaka olduğunu” iddia etti.

Rooney video ile ilgili yaptığı açıklamada “Bu olay benim evimde yaşandı, kamuya açık bir yerde değil. Arkadaşlar böyle şeyler yapar, evin içinde eğlenir biraz. Evimde bir iki akradaşımla birlikteyken yaşadığım bir şey bir gazetenin manşetinde yer aldı. Ne yazık ki artık böyle bir dünyada yaşıyoruz” dedi.

Manchester United’ın menajeri Louis van Gaal da bu konuyla ilgili soruları yanıtlamayı reddetti ve Tottenham Spurs maçından sonra yaptığı açıklamada “Bu soruları cevaplamak istemiyorum. Böyle soruları cevaplamamın beklendiği bir dünyada yaşadığımıza da inanamıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!