Ringin yeni kralı

Güncelleme Tarihi:

Ringin yeni kralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2022 16:55

Ağır sıklette fırtınalar estiren Erdinç Delibaltaoğlu, önüne geleni devirirken, ringleri kasıp kavuruyor. Tam bir nakavt canavarı olan boksör, 11 galibiyetinin tamamını nakavtla elde ederken, rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Ringin yeni kralı
Boks yaşantısını Almanya’nın Münih kentinde sürdüren başarılı boksör Erdinç Delibaltaoğlu, boks kariyerindeki çıkışını hızla sürdürüyor. Bugüne kadar karşılaştığı rakiplerini bir bir deviren sporcunun menajeri ve Ringstars Menecment’in patronu Denis Gemici Serrano, öncelikli hedeferinin dünya sıralamasında ilk 15’e girmek olduğunu vurgulayarak, “Erdinç Delibaltaoğlu, güçlü ve sert yumruklara sahip bir boksör.
Ringin yeni kralı
Bugüne kadar elde ettiği 11 başarının hepsini nakavtla indirmiş tehlikeli bir dövüşçü. İçinde büyük potansiyeller barındıran yetenekli bir sporcu olduğu için gelecekte büyük başarılara imza atacağını biliyoruz. Emin adımlarla zirve basamaklarını tek tek tırmanıyor biz de kendisine elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Bugüne kadar yaptığı GBU Dünya Şampiyonluğu, WBF İntermis Dünya Şampiyonluğu ve WBC Asya Kıtası Şampiyonluk kemerlerini kazanarak kendisini ıspatlayıp, önemli başarılara imza atmış bulunuyor. Tabiki bu başarılarda sponsorların da katkıları büyük bu bağlamda bizden desteğini esirgemeyen Talha’s MPU ve diğer sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Sporcunun basın danışmanı Vedat Alyaz da, ağır sıklet boksta yaşadığımız sporcu eksikliğini giderecek en başarılı adaylardan birisinin Erdinç Delibaltaoğlu olduğunu vurguladı.
Ringin yeni kralı

BAKMADAN GEÇME!