Prömiyeri Hamburg'da yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Prömiyeri Hamburgda yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2014 14:28

TİYATRO Yönetmeni Telat Yurtsever'in yeni oyunu 'Germania Kids'in prömiyeri 12 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de Hamburger Sprechwerk Sahnesi'nde yapılacak.

Haberin Devamı

Telat Yurtsever, Yazar Feridun Zaimoğlu'nun yazdığı çeşitli makaleler ve röportajlardan yararlanarak hazırladığı oyunda izleyicileri 2050 yılının Almanya'sındaki gençlerin dünyasına götürüyor. Tüm çağlarda belki de güncelliğini hiç yitirmeyen "Ne olacak bu gençliğin hali?" sorusuna oyunda yanıt aranıyor. Germania Kids'de sahneyi Svenja Ipsen, Canan Suvatlar, Elena Koveou ve Leonie Fuchs paylaşıyor.

Birbiriyle ortak bağları olmayan, ve sadece kendi benliklerine yoğunlaşmış, ataları göçmen bir gençliğin tablosunun çizildiği oyun kimlik, kökler ve vatan kavramlarını irdelediği kadar, giderek kalabalıklaşan bir dünyada yalnızlaşan insanı da konu ediyor. Daha önce, Meryem Uzerli, Ünal Silver ve Mehmet Kurtuluş gibi isimler Telat Yurtsever'in oyunlarında kendilerini göstermişlerdi. Oyun 13 ve 14 Kasım tarihlerinde saat 20.00'de aynı sahnede tekrar gösterilecek. Bilet rezervasyonu için 040-24423930 numaralı telefona başvurulabileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!