Prenses bisikletli kadına çarptı

Güncelleme Tarihi:

Prenses bisikletli kadına çarptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2012 16:55

DANİMARKA Kraliyet Ailesi’nin Veliaht Prensi Frederik’in eşi Prenses Mary, Kopenhag’da alışverişten dönerken kendi kullandığı araba ile bir bisikletliye çarptı.

Haberin Devamı

Österbro semtindeki Slagelse caddesinde meydana gelen kazadan sonra Prenses Mary, hemen aracından inerek çarptığı yaşlı bisikletli ile bir süre konuştu.

Prenses Mary’in kullandığı gümüş renkli Land Rover araçta çocukları Prenses İsabella ve Prens Christian da vardı. Kazadan sonra Prenses Mary’in çarptığı bisikletliyle konuşmasını çeken görgü tanığı

“Ben kafeteryada kahve içiyordum, kahvemi alıp dışarı çıktığımda Mary’in aracından inerek çarptığı kişiyle konuştuğunu gördüm. Sanki şok geçirmiş gibiydi. O sırada Mary’i koruyan PET ajanları da araçlarından indi. Prenses Mary çok korkmuştu ama 50-60 yaşlarındaki bisikletli kadın bir şeyi olmadığını söyleyince Prenses tekrar arabasına binerek olay yerinden ayrıldı” dedi.

Prenses Mary ve iki pet ajanı yaralı kadınla konuşurken, park memurlarının arabalara ceza yazma girişimini yine ajanlar önledi. Kraliyet sarayı sözcüsü Lene Balleby, bisiklette meydana gelen zararın karşılanacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!