Pınar resim yarışmasını Almanya'ya taşıdı

Güncelleme Tarihi:

Pınar resim yarışmasını Almanyaya taşıdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2015 11:05

Almanya’da 4’üncüsü düzenlenen ‘Pınar Resim Yarışması’nın bu yılki teması, Ailem ve Ben... Pınar’ın bu yılki hedefi, sadece Türklerin değil, Almanya’daki tüm 6-11 yaş arası çocukların yarışmaya katılması.

Haberin Devamı

Pınar’ın 34 yıldır düzenlediği geleneksel Pınar Resim Yarışması, Türkiye ile eş zamanlı olarak Almanya’da da yapılacak. Öğrencilere resim sanatını sevdiren ve yetenekli çocukların kendilerini geliştirmelerine imkan veren yarışmanın bu yılki teması Ailem ve Ben oldu. Şirket yetkilileri, yarışmaya sadece Türklerin değil, Almanya’da 6-11 yaş arasındaki bütün uluslardan çocukların katılabileceğini söyledi.

Pınar resim yarışmasını Almanyaya taşıdı


Almanya’dan seçilecek bir öğrenci, 15-19 Haziran günleri arasında düzenlenecek Pınar Sanat Haftası’nda ressam Prof. Ergin İnan ve ekibiyle İstanbul’da birlikte zaman geçirecek, bir tablet bilgisayarla profesyonel resim malzemelerinden oluşan resim çantasının da sahibi olacak. En çok katılım sağlayan resim öğretmenine de bir tablet, dereceye giren iki öğrenciye de profesyonel resim malzemelerinden oluşan bir resim çantası hediye edilecek.

Yarışmaya 25 cm x 35 cm veya 35 cm x 50 cm ölçülerinde resim kâğıdına, her türlü resim ve boya malzemesiyle yapılmış resimlerle katılmak mümkün. Son başvuru tarihi 30 Nisan...

Yarışmacıların resimlerini Pınar Foods GmbH - Mainzer Landstr. 69-71, 60329 Frankfurt am Main adresine göndermeleri gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!