Papazdan göbek şov

Güncelleme Tarihi:

Papazdan göbek şov
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2009 16:37

Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Türk Bavyera Dostluk Gecesi renkli geçti. Gecede sahne alan oryantal Cleopatra'ya eşlik eden Protestan Kilisesi Papazı Andreas , büyük alkış topladı.

Haberin Devamı

St. Martin am Glockenbach isimli kilise solununda Münih Yabancılar Meclisi’nin desteğiyle gerçekleştirilen Türk ve Bayvera gecesinde her iki kültürün müzik ve folklörlerinden örnekler sahnelendi, birlikte danslar oynandı ve şarkılar söylendi. Sunuculuğunu Hülya Can’ın yaptığı gece geleneksel Bavyera halk dansları ile açıldı. Bunu Yabancı Veliler Derneği folklor ekibi izledi. Ege yöresinin “gayduri gudduk Cemile” oyunuyla sahne alan ekip, büyük alkış topladı. Gecenin canlı müzik bölümünde ise Münihli ünlü Udi Ahmet Mavruk ve ekibi sahne aldı.

Büyük alkış

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan dansöz Cleopatra’ya Protestan Kilisesi Papazı Andreas Ebert eşlik etti. Papazın birlikte dans etmesi büyük alkış topladı. Dansöz Cleopatra’ya 10 Euro takan Papaz Ebert yaptığı açıklamada, “Türkiye’yi çok iyi tanıyor ve müziğini seviyorum. Bu gece harika bir gece” dedi. Bavyera ve Türk gecesi daha sonra Türkiyem folklor grubunun gösterileriyle son buldu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!