Pamela Anderson olmanın bedeli 30 bin dolar

Güncelleme Tarihi:

Pamela Anderson olmanın bedeli 30 bin dolar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2013 11:49

İri göğüsleri, dolgun dudakları ve sarı saçlarıyla seks sembolü olan Pamela Anderson’a benzemek kolay değil.

Pamela Anderson olmanın bedeli 30 bin dolar

Haberin Devamı

'Sahil Güvenlik' dizisiyle ünlenen Pamela Anderson’a hayran olan İngiliz kadın, güzel yıldıza benzemek için her şeyi yaptı. ‘Bana Bebek Deme’ filmi ile ününe ün katan Anderson’a hayran olan ve ona benzemek isteyen Carolyn Anderson, birçok estetik operasyonun ardından dileğine ulaştı.

İngiliz basınından Daily Mail’in haberine göre, 28 yaşındaki Carolyn, Playboy güzeli Anderson’a benzemek için önce göğüslerini birkaç beden büyüttü. Çocukluğundan bu yana Pamela’ya büyük hayranlık beslediğini kaydeden Carolyn, göğüs ameliyatının yanı sıra dudaklarını kalınlaştırdı. Burun ameliyatının yanı sıra daha birçok küçük operasyon geçiren Carolyn, güzel yıldıza benzemek için sadece bıçak altına yatmakla kalmadı.

28 yaşındaki Carolyn, Pamela’nın yanık ten rengini yakalayabilmek için her gün güneşleniyor ve sürekli spor yapıyor. Tüm bu ameliyatların 20 bin pound yani yaklaşık 65 bin TL’ye mal olduğu Carolyn’in tek eksiği Pamela Anderson’ın kolundaki meşhur dövmesi.

Haberin Devamı

Carolyn çok yakında bu dövmeyi de yaptıracağını belirtiyor. Carolyn, harcadığı bunca parayı ise Anderson’a benzerliği sayesinde bulduğu işlerden geri kazanmayı umuyor. Zira Anderson’a benzerliği Carolyn’e birçok kapı açmış durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!