OZAN BALABAN: “GRASSHOPPERS HAFİFE ALINMAMALI”

Güncelleme Tarihi:

OZAN BALABAN: “GRASSHOPPERS HAFİFE ALINMAMALI”
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2016 19:26

UEFA Avrupa Ligi’nde final hedeflediklerini belirten F.Bahçe Asbaşkanı, “Grasshoppers karşısında işi ilk maçta bitirecek sonucu almalıyız. Ciddiye alınması gereken bir rakip” dedi.

Haberin Devamı

F.BAHÇE Asbaşkanı Ozan Balaban, UEFA Avrupa Ligi’nde amaçlarının final oynadığını söyledi. Monaco’ya elenmenin burukluğunu yaşadıklarını ifade eden Balaban, FB TV’ye konuştu. Balaban, Monaco’yu ellerinden kaçırdıklarını belirterek şunları söyledi...

Hem hakem hataları, hem de oyuncularımızın eksik olması nedeniyle elimizden kaçırdık. Biz çok iyi bir takımız. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz olarak büyük fedakarlıklarla büyük transferler yaptık. Hedefimiz burada final oynamak. Bu ligde F.Bahçe’nin sonuna kadar gitmesi lazım. Önce gruplara kalalım, daha sonra da grupları geçelim.

Grasshoppers kadro olarak bizden küçük gibi görünse de bu maçlar enteresan oluyor. O nedenle en iyi şekilde hazırlanıp, taraftarlarımızın da desteğiyle ilk maçta turu geçecek skoru almak istiyoruz. İstanbul’da turu geçecek sonucu almalıyız.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!