Oturdugu yerde uyuyor

Güncelleme Tarihi:

Oturdugu yerde uyuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2008 21:33

Fransanın Mulhouse şehrinde yaşayan gurbetci Hüseyin Eser yakanaldığı uyku hastalğının pençesinden bir türlü kurtulamıyor. Oturduğu zaman hemen uyuyan Eser hasatlğının çeresini bulamamaktan yakınıyor.

Haberin Devamı

Fransa'nin Mulhuse sehrinde uc yıl önce yakalandığı uyuku hastalığı yüzünden hayati altust olan Hüseyin Eser hastalığınin çaresini bir turlu bulamıyor. Fransanın Mulhouse şehrinde Cafe Restaurant cal ng1023ıştıran Hüseyin Eser üç yil once aniden uyku hastalığına yakalanmıs. O günden beri hastalığının çaresini bulmak icin gitmediği doktor kalmamıs. çalışırken yada her hangi bir seyle meskulken uykusu gelmeyen fakat bir yere oturur oturmaz hemen uyuyan Eser, bu hastalığı nedeniyle zaman zaman zor anlar yasıyor.

Yakalandigi hastalık nedeniyle hayatının olumsuz anlamda cok degistiğini soyleyen Hüseyin Eser üç yıl once aniden uyu hastal trchığına yakalandım. çalışırken yada her hangi bir şeyle meskul olurken uykum gelmiyor ama ne zaman bir yere otursam farkinda olmadan saatlerce uyuyorum. Araba kullanırken asla uykum gelmiyor ama kırmızı ışıkta durduğumda yada trafiğe takılıp beklemek zorunda kaldığım da uyuyorum. Bir çok kez doktora gittim sadece oksijen eksikliği oldugunu soylüyorlar şu ana kadar bir care bulamadilar. Bu hastalıktan bir an once kurtulmak istiyorum dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!