Öngören ikide iki yaptı

Güncelleme Tarihi:

Öngören ikide iki yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2009 13:22

Almanya’da Beko Basketbol liginde EnBW Ludwigsburg takımını çalıştıran Tolga Öngören haftayı 2 galibiyetle tamamlayarak ligde altıncı sıraya yükseldi.

Haberin Devamı

ALMANYA Beko Basketbol liginde beş ve altıncı hafta maçları sona ererken Türk antrenörlerin çalıştırdığı Frankfurt Skyliners ve EnBW Ludwigsburg takımları oynadıkları dört maçtan üçünü kazandı. Murat Didin’in çalıştırdığı Frankfurt Skyliners Cuma günü deplasmanda Ulm’ü 95-82’lik skorla geçerken, Pazar günü evinde geçen yılın finalisti Bonn’a 74-67 kaybetti. Frankfurt bu sonuçlarla ilk altı haftası geçilen ligde üç galibiyet ve üç mağlubiyetle üçüncü sırada yer aldı.


Öngören'den iki galibiyet
Bu yıl Beko Basketbol liginde üçüncü yılına giren Tolga Öngören yeni takımı EnBW Ludwigsburg ile başarılı bir haftayı geride bıraktı. Ligde evinde oynadığı ilk üç maçında sadece bir galibiyet alan Ludwigsburg Cuma akşamı bu sezonki ilk deplasmanında Padernborn’u savunmasıyla yıktı ve karşılaşmayı 74-64 kazanmasını bildi. Daha sonra Pazar günü sezon öncesi hazırlık maçında kaybettiği Tier’i evinde ağırlayan Öngören’in talebeleri bu defa iyi savunmalarına, hücumu da ekleyince 93-65’lik skorla rahat bir galibiyet aldılar. Maçı baştan sona önde götüren Ludwigsburg dört çeyreğide kazanırken, 25’te, 14’lük üçlük ile sezonun en iyi oranına ulaştı. Karşılaşmanın yıldızı oyunda kaldığı yaklaşık 24 dakikada 22 sayı atan Michael King olurken onu Chaney (14 sayı) ve Haynes (13) ve Wisser (10) sayıyla takip etti. Ludwigsburg bu hafta Cuma günü ligde şu ana kadar galibiyeti bulunmayan Giessen deplasmanına giderken (saat 20.00), Pazar saat 16.10’da sahasında son şampiyon Oldenburg’u ağırlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!