Ölümden döndüler

Güncelleme Tarihi:

Ölümden döndüler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2014 16:54

Para veya yer nedeniyle 298 kişi taşıyan ve düşürülen MH 17 uçağına binemeyen yolcular ölümden döndü.

Haberin Devamı

Bazı kişiler Ukrayna’nın doğusunda düşürülen Malezya Havayolları’na ait 298 kişi taşıyan ve Amsterdam'dan Kuala Lumpur’a gitmekte olan yolcu uçağına şans eseri binemedi. Böylece ölümden dönen yolcular düşen uçak haberine bir yandan üzülürken, bir yandan da kendi durumlarına şükretti.

AYRI AYRI GİTMEK İSTEMEDİ
Barry Sim adında bir yolcu, MH 17 uçağına bilet alan eşi Nour Azaani ve üç aylık bebeğine eşlik etmek istedi ancak boş koltuk bulamadı. Bunun üzerine eşi ve bebeğin biletlerini değiştirip kendisine de bir sonraki uçuş için bilet ayırdığını belirten Sim uçağın düştüğünü duyduğunda sersemlediğini ifade etti. Hollanda basınına konuşan Sim, kendini şanslı hissettiğini, ancak ölenler için çok üzgün olduğunu dile getirdi.

SON KOLTUĞU KAPTI
Profesyonel Bisikletçi Maarten de Jonge ise ölüm uçağında yer bulduğunu, ancak son anda karar değiştirip, 300 euro daha ucuz olan pazar günkü uçağın son boş koltuğunu kaptığını açıkladı. Para harcamak istemememesi hayatını kurtardı.

Haberin Devamı

GECİKTİLER
MH17 uçağına bilet almak için geciken bir aile Kuala Lumpur üzerinden Avustralya'ya gidip bir cenazeye katılmak istemişti. AT5 Televizyon kanalına konuşan anne, olayı "gerçek değilmiş gibi" nitelendirerek ölümden döndüğüne hala inanamadığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!