'Ölüm melekleri' arasında siyasi gerilim

Güncelleme Tarihi:

Ölüm melekleri arasında siyasi gerilim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2014 11:09

Almanya'da 'Hells Angels' (Ölüm melekleri) adındaki Motorcu çetesi arasında siyasi gerilim başladı. Irak'ta IS'ye (İslam Devleti) karşı savaşan Kürtleri destekleyen Rezan C. kulüpten men edildi.

Haberin Devamı

Bielefeld'de yaşayan 26 yaşındaki Rezan C., kasım ayından beri başkanı olduğu „Nomads Turkey Bielefeld“ kulübünden atıldı.

Sosyal medya üzerinden Irak'taki Yezidi ve Kürtlerin katliamını lanetleyen Rezan C., Facebook hesabından İS'ye karşı savaşan Kürtleri görüntüleyen fotoğraf ve video paylaştı. Bunun üzerine Rezan C., Türk Hells Angels Başkanı Neco Coşkun Arabacı (42) tarafından kulüpten kovuldu. Bild gazetesi, Rezan C. ve ailesine tehditler yağmaya başladığını belirtti.

"SON ANA KADAR SAVAŞACAĞIM"
Kulüpten men edilmesini sindiremeyen Rezan C., "Youtube" sitesinde yayınladığı dört dakikalık bir videoda Kürt olduğu için kovulduğunu belirterek, ailesine veya kendisine zarar vermek isteyenlere "kapıma dayananı af etmem, son ana kadar savaşacağım" ifadeleri kullanarak göz dağı verdi.

Haberin Devamı

Bielefeld Polisi bu konuyla ilgili açıklama yapmazken Rezan C. "Haksızlığa uğradığımı düşünerek abartmış olabilirim" diyerek kulübünden özür dilediğini duyurdu ve Hells Angels Türkiye ile uzlaşmaya vardığını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!