Olcay Bayır 2 Ekim’de Londra Jazz Café’de!

Güncelleme Tarihi:

Olcay Bayır 2 Ekim’de Londra Jazz Café’de
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2022 10:32

Londra’da yaşayan ünlü şarkıcı Olcay Bayır, Camden Town’daki ikonik Jazz Cafe’de sezonun ilk konserini verecek. Konukların Anadolu’ya doğru unutulmaz bir yolculuğa çıkacağı konser, 2 Ekim Pazar günü gerçekleşecek. Bayır, bu yılın başlarında TRT Müzik televizyonunda efsanevi grup MFÖ’den Mazhar Alanson’ın programında yer aldı.

Haberin Devamı

KENDİSİYLE şarkılar söyleyen Alanson, Bayır’ın “Sizi neden daha önce duymadık?” yorumuyla adeta büyülendi. Bayır, karantina süresi boyunca İngiltere Sanat Konseyi’nin (Art Council England) desteğiyle İngiltere’de konserler verdi. BBC3 ve BBC6 Radyoları’nda iki kez canlı yayın yaptı ve Help Musicians UK’nın prestijli ‘Do it Differently’ fonu tarafından finanse edilen 4 şarkıdan oluşan Ep’si ‘İçerde’yi kaydetti ve yayınladı. EP’de yer alan ‘Kayıp Çocuk’ şarkısına Güray Varol’un görüntü yönetmenliğinde çektiği klibini eylül ayında YouTube kanalında yayınlayacak.

Olcay Bayır 2 Ekim’de Londra Jazz Café’de
DEMİRDÖĞMEZ AÇILIŞI YAPACAK
Konserde 6 kişiden oluşan uluslararası ekibiyle Anadolu’dan birçok dilde bilinen ve az bilinen şarkılardan oluşan dinamik aranjmanların yanı sıra Bayır’ın ‘Rüya’ gibi çarpıcı kendi besteleri de yer alacak. Konserin açılışını ise klarnet virtüözü ve öğretmeni Gökhan Demirdöğmez yapacak. YouTube videoları milyonlarca izlenen ve Londra’da ilk Türk Klarnet Okulu’nu açan Demirdöğmez, Haziran 2022’de Variance adlı albümünü çıkardı.
Olcay Bayır 2 Ekim’de Londra Jazz Café’de

Olcay Bayır 2 Ekim’de Londra Jazz Café’de

Olcay Bayır 2 Ekim’de Londra Jazz Café’de

BAKMADAN GEÇME!