Okullar yaz tatiline giriyor

Güncelleme Tarihi:

Okullar yaz tatiline giriyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2009 11:53

Londra’da hafta sonu eğitim veren Southgate Türk Okulu başarılı geçen bir yılı düzenlenen barbekü partisi ile kutladı.

Haberin Devamı

İNGİLTERE’de bir eğitim ve öğretim yılı daha sona ererken okullarda birbiri ardına veda partileri düzenleniyor. Londra’daki Türk okulları arasında yer alan Southgate Türk Okulu’da başarılı geçen bir yılı düzenlenen barbekü partisi ile kutladı.


Türkiye’nin Londra Eğitim Müşavir Vekili Abdülkadir Yılmaz, Türk Okulları Eğitim Konsorsiyumu Başkanı Arzu Şevket ve Britanya Türk Kadınları Derneği Başkanı Servet Hassan’ın da hazır bulunduğu yılsonu partisi öğrenciler ve ailelerin katılımı ile oldukça renkli geçti. Londra’da görev süresi yakında bitecek olan Eğitim Müşaviri Abdülkadir Yılmaz başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti ve büyük fedakarlıklarla Southgate Türk Okulu’nun ayakta kalmasını sağlayan okul yöneticileri ve velilere teşekkür etti.

Haberin Devamı

Geç saatlere kadar süren barbekü partisinde öğrenciler için çeşitli etkinlik ve eğlenceler düzenlendi. Okul yöneticileri ve veliler yıl sonunu coşku içinde kutlayan öğrencileri izleyerek müzik eşliğinde bir yılın yorgunluğunu attılar.


Etkinlikte öğrencilerin karnelerini dağıtan Türk Okulları Eğitim Konsorsiyumu Başkanı Arzu Şevket okul yöneticileri ve öğrencilerin başarıları ile gurur duyduklarını belirtti. Başarılı bir dönem geçirmekten dolayı mutlu olduklarını söyleyen okul başkanı Turgut Velettin barbekü partisine emeği geçen eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile partiye bağışta bulunan Rüya Meat, Mis Sucuk, Universal Sweet, Octupus Restaurant ve Taka Süpermarket sahiplerine teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!