Cihan Kente, OKM Başkanı oldu

Güncelleme Tarihi:

Cihan Kente, OKM Başkanı oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2023 11:20

Nürnberg’de faaliyet gösteren Objektif Kültür Merkezi’nde (OKM) görev değişimi yaşandı. Olağan Genel Kurulu’nu yapan dernek, yeni başkan ve yöneticilerini seçti. Yapılan Genel Kurul’da OKM’nin yeni dönem başkanlığına oyuncu ve yönetmen Cihan İbrahim Kente getirildi.

Haberin Devamı

NÜRNBERG OKM’nin 20 yıldır hizmet verdiğini belirten Kente, şunları söyledi: “Birliğin, beraberliğin, dayanışmanın ve sevginin ön planda olduğu yeni bir dönemi hep birlikte, el ele vererek, sanata, kültüre gereken önemi göstererek Objektif Kültür Merkezi’ni en iyi şekilde yöneteceğiz. Daha iyi bir sanat ve kültür hizmeti verebilmek için hep birlikte derneğimizi daha iyi bir kurum haline getireceğiz. OKM oyuncuları tarafından sahneye konulacak yeni oyunlarla festivallere katılmayı hedefliyoruz. Amacımız, tiyatro sevgisini topluma kazandırmak. İnsanın gelişmesinde sanat ve sporun her zaman önemli bir etken olduğunu göstermek, sanatın gücünü en iyi şekilde insanların ruhuna işletmek için çaba sarf edeceğiz. Objektif Kültür Merkezi’nin kuruluşunda birlikte yola çıktığım yönetmen ve oyuncu Ertuğrul Karakaya ile Murat Ovant başta olmak üzere derneğimizin gelişmesine emek vermiş önceki yöneticilere ve oyunculara, sahne önünde veya arkasında görev yapan arkadaşlarla oyunlarımızda bizlere destek veren tiyatro severlerimize teşekkür ediyorum.”

Cihan Kente, OKM Başkanı oldu

OKM’nin yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şu şekilde oluştu: İkinci Başkan Sedat Deveci, muhasip Ahmet Kıral, sekreter Tuğba Ülkü. Yönetim kurulu üyeleri: Murat Ovant, Cemalettin Özdemir, Hamiye Sarıkeklik, Kader Altunay, Derya Dağdelen, Narin Öztürk ve Nazife Etyemez. OKM Genel Sanat Yönetmenliğini ise çok sayıda filmde rol alan tiyatro oyuncusu ve sinema sanatçısı Mehmet Ulay üstlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!