Öger Tours'a yeni başkan

Güncelleme Tarihi:

Öger Toursa yeni başkan
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2012 11:51

LONDRA merkezli İngiliz Thomas Cook grubuna ait olan turizm şirketi Öger Tours'un genel müdürlüğüne 35 yaşındaki Björn Walther geliyor.

Haberin Devamı

Öger Tours'un Temmuz 2010 yılında Thomas Cook'a satılmasından bu yana şirketin başında bulunan Dr. Georg Welbers'in Thomas Cook'un yönetimine geçeceği için boşalan yere Walther'in atandığı duyuruldu.

Kasım 2012'de resmen göreve başlayacak olan Walther daha önce TUI ve emlak şirketi Roland Berger'de çalışmıştı.

2009'dan beri Thomas Cook grubunda özel etkinlik sorumlusu olarak görev yapan Walther'e görevi devredecek ve Thomas Cook'un Oberursel'deki Almanya merkezine gidecek olan Welbers,

“Grup olarak Türkiye turizminde lideriz. Hamburg'dan ve Öger Tours't an ayrılmak hiç de kolay değil, fakat diğer yandan yeni görevim için çok sevinçliyim” dedi.

Merkezi Hamburg havaalanı yakınındaki Sportallee'de bulunan Öger Tours aynı zamanda şirket merkezini de şehir içine taşıyacak. Bunun için şirketin uygun mekan arayışları sürüyor.

Öger Tours, Türkiye'nin sekiz tatil beldesine haftada ortalama 400 uçuş ve bir o kadar da anlaşmalı olduğu otel ile Almanya'nın en büyük Türkiye tur operatörü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!