Ödül gecesine Türk damgası

Güncelleme Tarihi:

Ödül gecesine Türk damgası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2015 00:00

İngiltere’nin başkenti Londra’da tarihi kraliyet opera binası Theatre Royal’da, düzenlenen İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA TV) ödül törenine Türk dizayner Zeynep Kartal damgasını vurdu. Ödüllerin dağıtıldığı gecede, “Kırmızı Halı’nın en güzel kıyafeti” de seçildi.

Haberin Devamı

İngiltere’nin Oscar ödülü olarak kabul edilen gecede, ünlü müzisyen ve televizyon sunucusu Rochelle Humes, Türk dizayner Zeynep Kartal tarafından tasarlanan dekolte bir elbiseyle geceye katıldı.

Ödül gecesine Türk damgası


Ödül beklentisi ile katıldığı gecede Humes, modacı Zeynep Kartal’ın 2016 Sonbahar/Kış kolleksiyonunda yer alan ve henüz piyasaya çıkmayan bir elbisesi ile bir anda ilgi odağı oldu.

‘GECENİN EN İYİ ELBİSESİ ÖDÜLÜ’ ALDI

Zeynep Kartal tarafından tasarlanan siyah ipek tül üzerinde floş el işlemesi olan dekolte elbise, BAFTA tarafından yüzlerce elbise arasından birinci seçilerek, ‘Gecenin en iyi elbisesi ödülü’ (The best dress of the night) kazandı.

Ödül gecesine Türk damgası


Birbirinden şık davetlilerin boy gösterdiği kırmızı halı üzerinde dekolteli siyah elbisesi ile oldukça ilgi gören Humes, Facebook sayfasında elbisesini hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmedi.

Geceye dekolte elbise ile katılan Humes için basında ve sosyal medyada, “Yaramaz, giydiği elbise ile dikkatleri üzerine çekti belki BAFTA ödülünü alamadı ama en azından Zeynep Kartal tarafından hazırlanan gecenin en iyi elbisesini eve götürdü” şeklinde yorumlar yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!