Nürnberg’e bahar geldi!

Güncelleme Tarihi:

Nürnberg’e bahar geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2024 11:50

Nürnberg Eğlence Ticaret Fuarı (Freizeit Messe 24) kapılarını ziyaretçilere açtı.

Haberin Devamı

Nürnberg’e bahar geldi

NÜRNBERG’e adeta bahar geldi. Kapılarını açan Eğlence Ticaret ve Bahçecilik Fuarı yoğun ilgi gördü. Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci de açılışta hazır bulundu. Türkiye’yi temsil eden Kemer standı yoğun ilgi görürken, Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Marcus König de Başkonsolos Cebeci ile birlikte standı ziyaret etti. Stant sorumlusu Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı Başkanı Filiz Ceylan Eraslan ve Kemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Cemal Şahin şu bilgileri verdiler: “Kemer Belediyesi geçen hafta Münih Fuarı’nda da yer aldı. Aynı standı Nürnberg Fuarı’nda da hayata geçirdik. Genel anlamda Nürnberg Fuarı’nın ilk günü ön izlenimler güzel. Türkiye’ye karşı sempati ve hoşgörü var. Nürnberg ve Antalya, Schwabach-Kemer kardeş şehirliğini tanıyorlar. Turizm Bakanlığı’nın bu gibi fuarlara ilgi göstermesi lazım. Umarım bu fuar hem ülkemize hem de Kemer’imize faydalı olur.”

 

Haberin Devamı

Nürnberg’e bahar geldi
ATATÜRK HAYRANI BAŞKAN
Fuar İdaresi Başkanı Heiko König, Başkonsolos Fatma Taşan Cebeci ile sohbeti sırasında Atatürk’e karşı hayranlık duyduğunu belirterek, “Türkiye, Almanya’dan daha modern, zira Atatürk kadınlara Almanya’dan daha önce oy hakkı tanıdı” dedi. Taşan, bu güzel sözleri memnuniyetle karşıladığını belirtti.

Nürnberg’e bahar geldi
AÇIK HAVA MÜZESİNDE TÜRKLER TANITILDI
Bad Windsheim açık hava müzesinde Orta Frakonya kırsal kesiminde göç temalı özel bir sergi yer aldı. Bu sergide Türk misafir işçiler anlatıldı. Kompakt kampçılardan lüks karavanlara kadar geniş bir araç yelpazesi, bahçe ve ev konularının işlendiği salon-10 ziyaretçilere ilham veriyor. Fuar, 25 Şubat’a kadar sürecek.
Nürnberg’e bahar geldi

BAKMADAN GEÇME!