Nürnberg Havaalanı’nda demokrasi için buluştular

Güncelleme Tarihi:

Nürnberg Havaalanı’nda demokrasi için buluştular
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2024 17:23

Nürnberg Havaalanı şirketinin tüm bölgelerinden yaklaşık 130 meslektaş, aşırıcılığa karşı, demokrasi ve çeşitlilik adına değerlerini ve inançlarını savunmak amacıyla apronda bir dayanışma grubu fotoğrafı için bir araya geldi.

Haberin Devamı

ALBRECHT Dürer Havalimanı Nürnberg personeli apronda ortak bir fotoğrafla dayanışma gösterdi. Genel Müdür Dr. Michael Hupe çalışanlar adına, “Albrecht Dürer Nürnberg Havaalanı, havayollarıyla birlikte ülke sınırlarının çok ötesindeki insanları birbirine bağlıyor. Barış ve özgürlük, iş modelimizin omurgasıdır ve metropol bölgesinin ortak yararına ve refahına olan katkımızdır” açıklamasını yaptı. Havaalanında Arnavutluk’tan Fiji’ye ve Macaristan’a kadar 28 ülkeden 1000’den fazla çalışan var. Eşit şartlarda birlikte çalışan çok uluslu bir ekip, yolcuların Avrupa ve ötesinde 60’tan fazla varış noktasına uçabilmesini sağlıyor. Havaalanı aynı zamanda yurt dışından gelen birçok misafire Nürnberg ve Frankonya’yı ziyaret etmek, ekonomiyi ve turizmi güçlendirmek veya arkadaş ve akrabalarla tanışmak için bir portal sunuyor. Bu nedenle şirketin tüm alanlarından iş arkadaşları örnek teşkil etti ve değerlerini ve inançlarını savunmak için önlük üzerinde bir dayanışma grubu fotoğrafı için bir araya geldi.

Haberin Devamı

130 MESLEKTAŞ BİR ARAYA GELDİ
Ayrıca Havaalanı Genel Müdürü Dr. Michael Hupe ve yan kuruluşları AirPart, Jan C. Bruns ve Flughafen Nürnberg Service GmbH / Flughafen Nürnberg Energie GmbH, Klaus Dotzauer’in Genel Müdürleri basın sözcüsü Christian Albrecht şunları söyledi: “Nürnberg Havalimanı’ndaki 28 ülkeden insanlar, çok uluslu bir ekiple gezginlerin, ailelerinin ve tatilcilerin diğer kültürlerle bağlantı kurmasını sağlıyor. Bu nedenle şirketin tüm alanlarından yaklaşık 130 meslektaş, bugün bir duruş sergiledi ve değerlerini ve inançlarını, aşırılığa karşı, demokrasi ve çeşitlilik için savunmak amacıyla apronda bir dayanışma grubu fotoğrafı için bir araya geldi.”

BAKMADAN GEÇME!