Noel baba bereketi

Güncelleme Tarihi:

Noel baba bereketi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2007 22:11

Dünyü Noel Baba Kongresi Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da yapıldı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden Danimarka'ya gelen Noel Bababalar Kopenhag'ın kezeyindeki eğlence parkı Bakken'de biraraya geldiler.

Haberin Devamı

Bakken’i gezen turistler ise, Danimarka’da Noel’in yaz aylarında kutlandığını sanarak bir anlık şaşkınlık geçirdiler.
Üç gün süren Noel Bababa'lar 50’inci kongresinde, yılın Noel Babası Danimarka’nın Skagen şehrinden Peter Gislund seçildi. Yılın en güzel Noel Anası ise, 17 yaşındaki Gröndland’lı Louise Christensen oldu. Noel Babalar, eğlence parkını ziyeret eden çocuklara hediyeler dağıtarak birlikte fotoğraf çektirdiler. Noel Analar, çocukların yüzlerini boyarken, Noel Babalar da çocuklara balonlarla hayvan figürleri yaptılar.
Açık havada, çeşitli gösteriler düzenleyen Noel Babalar ayrıca, Kopenhag caddelerinde de yürüyüş yaptılar. Noel Baba Kongresi'nde Noel’in hangi tarihte kutlanacağı, Noel Babalar'ın standartı, Noel hediyeliklerinin nasıl olması gerektiği, Noel akşamı hangi yemek ve tatlıların yenilmesi gerektiği gibi konular üzerine kararlar alındı, Noel Baba olarak görev yapacaklar için kimlik belgeleri hazırlandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!