Nobren parfümleri Almanya’da

Güncelleme Tarihi:

Nobren parfümleri Almanya’da
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 10:59

Açık parfümün lider markalarından Nobren, ilk şubesini Duisburg´ta açarak Avrupa’ya açıldı.

Haberin Devamı

Genç işadamı Sıddık Demir´in girişimiyle Türkiye´deki başarısını Avrupa‘ya taşımak için yola çıkan Nobren Parfümleri, ilk mağazasını Duisburg’un modern alışveriş merkezi Forum’da hizmete açtı.

Kadınlar ve erkekler için çok çeşitli parfümlerin satıldığı mağazanın açışında bir konuşma yapan Nobren Parfümleri Avrupa bayisi işadamı Sıddık Demir, gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek şunları söyledi:
"Açık parfüm konusunda Türkiye‘nin lider markalarından olan Nobren parfümlerini, Avrupa´daki vatandaşlarımızın da hizmetine sunabildiğimiz için mutluyuz. Duisburg kentimizin en elit alışveriş merkezi Forum‘daki ilk satış noktamızı açtık. Hedefimiz en kısa sürede diğer kentlerdeki tüketicilere ulaşmak. Nobren parfümleri, çeşitliliği, kalıcı etkisi, güzel şişe dizaynları ile büyük ilgi gördü. Fiyatının da çok uygun olması, vatandaşlarımıza cazip geliyor. Sadece Türkler değil, Almanlar ve diğer ülke vatandaşları da ürünlerimizi keyifle alıp kullanıyor. Bulundukları kentlerde böyle bir konsept altında çalışmak isteyen girişimcilere, çok makul fiyatlarla bayilik vermeyi de planlıyoruz.“

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!