Müslüman vekile ‘düşük seviyede zehir’ gönderildi

Güncelleme Tarihi:

Müslüman vekile ‘düşük seviyede zehir’ gönderildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2018 19:22

İngiltere’de iki gün içinde Müslüman dört milletvekiline şüpheli madde içeren paketler gönderildi. Gönderilen paketlerin üçünde, İngiltere’nin çeşitli kentlerindeki adreslere yollanan, imzasız “Bir Müslüman’ı cezalandır” mektubu çıktı.

Haberin Devamı

İNGİLİZ polisi, ülkede ana muhalefetteki İşçi Partisinin milletvekillerinden Muhammad Yasin’e gönderilen paketlerin benzerlerinin gün içinde yine İşçi Partisi milletvekilleri Rupa Huq, Rushanara Ali ile Afzal Khan’ın meclisteki çalışma ofislerine gönderildiği kaydedildi. Bu üç milletvekilinin de Muhammed Yasin gibi Müslüman olması dikkati çekti.
Huq’un çalışma ofisine iletilen mektubu açan bir çalışanın tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldığını bildiren polis, paketin içindeki maddeyi de ‘düşük seviyede zehir’ olarak tanımladı. Polis, tüm olayların ciddiyetle ele alındığını, herhangi bir yaralı olmadığını vurguladı.
Polis, Yasin’in ofisine postayla gönderilen paketteki sıvı maddenin ise zararsız olduğunu açıklarken, tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırılan iki ofis çalışanın da iyi olduğunu aktardı.

BAKMADAN GEÇME!