Mourinho topun ağzında

Güncelleme Tarihi:

Mourinho topun ağzında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2013 12:05

Real Madrid, Teknik Direktörü Jose Mourinho'yu gönderme planları yapıyor.

Haberin Devamı

İSPANYA'DA geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla kapadıktan sonra düşüşe geçen Real Madrid'te fatura Teknik Direktör Jose Mourinho'ya kesileceğe benziyor.

Ligde ezeli rakibi Barcelona'nın 16 puan gerise düşen ve Real Madrid'in milli kalecisi Ikone Casillas'ı yedek koyup tartışmalara yol açan Mourinho topun ağzında.

Casillas ile yaşadığı sorun yanında , futbolcunun sevgilisi olan TV sunucusu Sara Carbonero ile de takışması, adeta kendisini kulüpten kovdurmak için çaba gösterdiği görüntüsü veriyor.

Casillas'ın yedek olduğu Real'in 4-3 galip geldiği zorlu San Sebastian karşısında taraftarların ıslıkladığı Mourinho, takımın attığı gollere de sevinmedi.

Takımın tecrübeli futbolcularından Sergio Ramos'u eleştirmesi sonrası futbolcunun soyunma odasında Mourinho'ya, "Siz hayatınızda hiç futbol oynamadınız" diye ters yanıt verdiği de kaydedildi.

Tartışmalar bitmiyor
Mourinho'nun menajeri Mendes'in Realli futbolcular Ronaldo, Maria, Coentrao ve Pepe'nin de danışmanlığını yapması takım içindeki diğer futbolcular arasında huzursuzluk yaşatıyor.

Alman milli futbolculardan Sami Khedira Mourinho tarafını tutan açıklamalar yaparken, Mesut Özil ise antrenörü ile arasına mesafe koyup, tartışmalara girmemeye gayret gösteriyor.

Mourinho'nun Zürih'teki futbol galasına gitmeyip Madrid'te oğlunun antrenmanını izlemesi de düşündürücü. Real ile Teknik Direktör Mourinho arasındaki anlaşmazlıklar her geçen gün giderek büyüyor.

Mourinho'dan hayal kırıklığına uğradığını yakınlarına söyleyen ve 5 futbolcu ile İsviçre'de galaya katılan Real Madrid Başkanı Florentino Perez'i ise verilecek tazminat korkutuyor.

2016 yılına kadar sözleşmesi olan Mourinho'nun gönderilmei durumunda 20 Milyon Euro tazminat ödenecek.

Yaşanan son polemiklerle, Real Madrid'de 3. sezonunu geçiren Mourinho'nun takımdan ayrılacağı veya yüklü bir tazminat verilerek gönderileceği iddiaları ön plana çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!