Miniklerin madalya sevinci

Güncelleme Tarihi:

Miniklerin madalya sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2011 15:10

BERLİN Türk Güreş Kulübü'nün minik güreşçileri, Berlin şampiyonasında tam 14 madalya aldı. Önceki gün yapılan şampiyonaya 6-14 yaş arasındaki 18 güreşçi ile katılan Berlin Türk Güreş Kulübü'nün 7 güreşçisi kilolarında birinci oldu. 5 güreşçi ikinci ve iki güreşçi de üçüncülük aldı.

Haberin Devamı

Adam Daragev, Mehmet Sarı, Mehmet Akcin, Sinan Akkaş, Bugrahan Önder, Tolgahan Önder ve Metehan Alacam birinci, Ahmet Çelebi, Halit Dedeoğlu, Serhat Demir, Serdar Durmuş ve Şemseddin Dedeoğlu ikinci, Melih Akcin ve Oruç Akkaş da üçüncü oldu. Madalya alan güreşçileri ve antrenörleri Osman Ateşavcı'yı Kulüp Başkanı İbrahim Dedeoğlu ve Sportif Direktör Osman Önder kutladı.

Antrenör Osman Ateşavcı, Berlin'de güreşi sevdirmek için iki yıldan beri miniklere yönelik çalışmalar yaptıklarını hatırlatarak “Hedefimiz futbolun gölgesinde kalmış güreşi yaymak. Atasporumuza ilgi duyanlar çocuklarını kulübümüze getirsin” dedi. Güreş sporuna ilgi duyanlar antrenör Ateşavcı'nın 0176 205 46 980 numaralı telefonundan ayrıntılı bilgiyi alabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!