Milyoner Sör, 30-40 yaşlarında, 1,65'ten uzun, silah kullanmasını bilen eş arıyor

Güncelleme Tarihi:

Milyoner Sör, 30-40 yaşlarında, 1,65ten uzun, silah kullanmasını bilen eş arıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2018 17:53

Milyoner bir iş insanı olan 72 yaşındaki aristokrat İngiliz Sör Benjamin Slade, televizyon programına çıkarak harcama sınırı olmayan bir kredi kartı verebileceği eş aradığını söyledi.

Haberin Devamı

Milyoner bir iş adamı ve aynı zamanda güçlü bir aristokrat olan Sör Benjamin Slade, İngiltere’de yayımlanan sabah programı Good Morning Britain'a (Britanya’ya Günaydın) çıkarak eş aradığını duyurdu. Kriterleri ise 30 ila 40 yaşlarında, kale kültürüne hâkim, 1.65’ten kısa olmayan ve en önemlisi de yapacakları çocukları kendisi öldükten sonra bile yetiştirme konusunda sorumlu olması.

Milyoner Sör, 30-40 yaşlarında, 1,65ten uzun, silah kullanmasını bilen eş arıyor

LİMİTSİZ KART, EGZOTİK SEYAHAT VE HARİKA YEMEKLER
Sör Slade, çocuğuna anne olarak seçeceği kadına geleceğini garanti altına alma sözü verdi ve yaşadığı kaleyi de müstakbel eşine devredecek. Kendisiyle evli olarak kaldığı süreçte harcama sınırı olmayan bir kredi kartı hediye vermeyi, egzotik yerlere götürmeyi ve harika yemekler yedirmeyi vaat ediyor.

Haberin Devamı

Milyoner Sör, 30-40 yaşlarında, 1,65ten uzun, silah kullanmasını bilen eş arıyor

ATEŞLİ SİLAH KULLANMA LİSANSI ŞARTI
Aristokrat kendisi öldükten sonra da dul eşinin özgürce kullanması için yılda 50 bin sterlinlik bir fon sağlayacak. Ama iki şartı var; Müstakbel eşinin ateşli silah kullanma lisansına sahip olması ve bir kalede nasıl yaşayacağını öğrenmek için eğitim alması.
13’üncü yüzyıldan kalma bir kalede yaşayan Sör Benjamin Slade, İngiliz kraliyet ailesi soyunun bir kolundan geliyor ve birçok şirkete sahip.

BAKMADAN GEÇME!