Mesut Özil: “Bremen’de kalıyorum”

Güncelleme Tarihi:

Mesut Özil: “Bremen’de kalıyorum”
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2010 10:40

Dünya Kupası'nda üçüncü olan Almanya’nın en önemli oyuncularından biri Mesut Özil geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

GENÇ Almanya takımı Dünya Kupasında üçüncü sırayı aldı. Mesut Özil oynadığı futbolla Dünya Kupası'nda “Altın top-En iyi oyuncu” ödülüne aday gösterildi. Avrupa’nın birçok önemli kulübü ile adı transferde anıldı. Mesut bütün bu söylentilere, yaşadıklarına ve gelecekle ilgili planlarını Alman Bild am Sonntag gazetesine anlattı.


Genç futbolcu kaybettikleri İspanya maçının hala etkisinde olduğunu söylerken “Elendiğimizi düşündükçe kendimi boş hissediyorum. Üzerinden zaman geçtikçe büyük bir başarıya ulaşamamamın kaçırmanın etkisi insana daha da acı veriyor” dedi. Özil Dünya Kupası'nda “Altın Top” ödülünü kazanamayacağını belirterek “Onu genelde finalde oynayan bir futbolcu alıyor. Ama en iyi on futbolcu arasında gösterilmekte bana gurur verdi” dedi.

Haberin Devamı

BREMEN İLE DEVAM
Hakkında çıkan Arsenal, Barselona ve Manchester United’ın onu istediği dedikodularını ise “Bremen’in Menajer Allofs şu an da bize gelen bir teklif yok açıklamasını yaptı. O zaman bu doğrudur “derken “Kendimi tamamen spora konsantre etmiş durumdayım. Ne Allofs’la ne de başkalarıyla polemiğe girmeyeceğim. Werder Bremen benim devam etmemi istiyorsa bende onu yaparım. Kulüple 2011 yılına kadar anlaşmam var. Ben hiçbir zaman ayrılacağım demedim. Sözleşmeme sadık kalacağımı her zaman ifade ettim” diye konuştu.


PARA HER ŞEY DEĞİL
Mesut Özil Bremen’nin futbol hayatında önemli bir yeri olduğunu anlatırken “Daha geçen yaz ayrıla bilirdim. Daha fazla para kazanabilirdim. Ama para her şey değil. Ben söylediğim gibi Bremen’de sözleşmem sona erene kadar kalacağım. Daha sonra ne olur bilinmez. Sezon ortasında oturur tekrar konuşuruz. Bunun için şimdiden kafamı yormaya değmez” dedi.


BAŞARI BÜTÜN TAKIMA AİT
Mesut Dünya Kupasında bütün spor basını, futbolcular tarafından beğenilmesini, takımın başarısının kendisinin de içinde bulunduğu ekipteki birkaç kişiye bağlanmasının yanlış olduğunu belirtirken “Bu takımın başarısıdır. Birkaç kişiye mal edilmesi doğru değil. Almanya modern ve güzel futboldan örnekler verdi. Şunu kesinlikle tekrar etmek istiyorum takımdaki bir iki kişiye mal edilmemeli. Takım olarak çok başarılı olduk” dedi.

Haberin Devamı

Mesut Özil Bremen’in menajeri Klaus Allofs “Onu satmayacağız” açıklamalarına “Bu konularda polemiğe gitmek istemiyorum” karşılığını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!