Mersin İdmanyurdu'nda sıkıntılı günler

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdunda sıkıntılı günler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2012 13:20

Mersin, sakatlık nedeniyle forma giyemeyen futbolcularının yanı sıra Yahia'nın da Tunus milli takımında yer alması nedeniyle yoluna devam etmeye çalışıyor

Haberin Devamı

Ligin ilk yarısını iyi bir performans göstererek 6. sırada kapatan Mersin ekibi, ikinci yarıda şansızlıklardan başını alamıyor.

İkinci yarı maçlarına Ankaragücü ile başlayan kırmızı-lacivertliler, bu maçta yenilmesinin yanı sıra genellikle ilk 11'inde forma giyen İbrahim Kaş'ın sakatlanmasıyla önemli bir kayıp yaşadı. Yapılan kontrollerde ayak bağlarında kopma ve bileğinde kırık tespit edilen Kaş'ın yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacağı haberiyle sıkıntıları artan ekipte, kötü haberler birbiri ardına gelmeye devam etti.

İbrahim Kaş'ın sakatlığının hemen ardından, aldığı darbe sonucunda diz yan bağlarında yırtık ve ödem oluşan Hakan Bayraktar'ın da 4 hafta sahalardan uzak kalacak olması takımın sıkıntısını katladı.

Takımın yıldız oyuncularından Erman Özgür'ün kasık bölgesindeki sakatlığı da geçen hafta yeniden nüksetti. Tedavisine başlanan Erman Özgür'un yaklaşık 2 hafta kadroya alınamayacağı bildirildi.

Son olarak Bursaspor maçının ilk yarısında adalesinde sıkıntı yaşayan Beto da antrenmanlara katılamıyor. Brezilyalı forvet oyuncusunun bugün MR çekileceği, hazırlanacak raporun ardından ise sahalardan ne kadar uzak kalacağının tespit edileceği belirtildi.

Tunus Milli Takımı'nda oynadığı için 2 haftadır Türkiye'de bulunmayan Ben Yahia'dan da önümüzdeki 5 hafta daha yoksun kalacak olan Mersin İdmanyurdu'nun oyuncu sıkıntısını çözebilmek için ise yönetimin transfer çalışmalarına hız verdiği öğrenildi.

“Sıkıntılı süreç”

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, ikinciyi yarının çeşitli sıkıntılarla başladığını, ancak şanssızlıkların halen peşlerini bırakmadığını söyledi.

“Yaşadığımız bu sıkıntılı süreci en az zararla kapatmalıyız” diyen Kahramanlı, şöyle konuştu: “Elimizdeki imkanlar dahilinde, önümüzdeki 2-3 haftayı mümkün olduğunca çok puan toplayarak kapatmalıyız. Bunun için kırmızı-lacivert renklerine gönül vermiş herkes elinden geleni yapıyor. Temennimiz şanssızlıklardan bir an önce kurtulmak. Ligin ikinci yarısı başladığı günden bu yana 2 maç yaptık. Ama her ikisinde de takımımız, puan kaybetmemek için elinden geleni yaptı. Fakat istediğimiz sonucu alamadık. Umarım Ziraat Türkiye Kupasında Çarşamba günü yapacağımız Sivasspor maçından iyi bir sonuç alarak, yüzümüzü güldürürüz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!