Mehmet Aktan’a onur belgesi

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Aktan’a onur belgesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2012 16:45

Almanya’da Kuzey Ren Vestfalya Türk Gazeteciler Birliği (NRW-TJB), Duisburg’da düzenlediği açık hava etkinliğinde deneyimli gazeteci 64 yaşındaki Mehmet Aktan’ı bir belge ile onurlandırdı.

Haberin Devamı

Etkinliğe NRW-TJB Başkanı Recai Aksu, Hürriyet NRW Temsilcisi Tuncay Yıldırım, Sabah Gazetesi Avrupa Genel Yayın Yönetmeni Miktad Karaalioğlu, WDR Köln Radyosu Türkçe Yayınlar Yöneticisi Murad Bayraktar, Mavi Gazete Yayın Yönetmeni Fatih Yıldız, Kanal Avrupa Moderatörü Muhsin Ceylan, Divan Gazetesi Yayın Yönetmeni Sedat Yarkadaş, ve Aktan’ın okurları ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

TEŞEKKÜR, BORCUMUZ

NRW-TJB başkanı Recai Aksu, Türk basınına büyük emekler veren deneyimli gazeteci Mehmet Aktan’a dernek adına onur belgesini verdi. Aksu yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Başta Almanya olmak üzere Avrupa’da yüzlerce habere imza attınız. Yıllarınızı göçmenlerin sorunlarını kamuoyuna taşıdığınız için verdiğiniz emek ve katkılardan dolayı size teşekkür etmeyi borç biliriz.” Aktan ise “Hayatımda böyle bir anı ilk defa yaşıyorum. Bugüne kadarMesleğimi çok seviyorum ve gazeteciliğe devam edeceğim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!