Mannheim'da Halk Oyunları Yarışması

Güncelleme Tarihi:

Mannheimda Halk Oyunları Yarışması
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2008 20:42

Mannheim'da geleneksel hale getirilen Türk Halk Oyunları Yarışması bu yıl 11 Mayıs'ta Heidelberg'te yapılacak. Yarışmayı düzenleyen Mannheim Türk Okul Aile Birliği (TOAB) yarışmaya katılma şartlarını bir basın toplantısıyla açıkladı.

Haberin Devamı

İlki geçtiğimiz yapılan yarışmaya geniş katılım beklediklerini belirten TOAB Başkanı Zeki Polat ve Reyhan Işık, '11 Mayıs 2008 Pazar günü Almanya Heidelberg şehrinde yapılacak olan Türk kültürünü ve halk danslarını gençlerimize sevdirmek, öğretmek ve yaşatmak adına 2.Avrupa Türk Halk Dansları Yarışmasını düzenliyoruz. Alt yaş sınırı 14 (1994), üst sınır yoktur. Bu yarışma için son başvuru tarihi 20 Nisan 2008 olacaktır. Yarışma içeriğinin elinize geçtiği tarihten itibaren kesin kararınızı son başvuru tarihine kadar bildirebilirsiniz. Yarışmacı ekip sayısının belli bir limiti zorlamaması için, bu yıl tüm ilgili topluluklardan başvurularını erkenden yapmalarını rica ediyoruz" dediler.

ÖDÜLLER
Okul Aile Birliği Başkanı Zeki Polat, yarışmada dereceye giren ekiplere para ve mansiyon ödüllerinin verileceğini belirterek, 'Her sene olduğu gibi jüri üyelerimiz bu sene de Türkiye’den olup konularında uzman ve çeşitli kategorilerde jüri belgeleri olan uzman kişilerdir. Sahne provası ve yarışma sıralaması için aynı gün yarışma öncesinde kura çekimi yapılacaktır" diye konuştu.

Bilgi, iletişim adres ve telefonları
Taner Soysal
Reyhan Işık
e mail: tsoysal@hotmail.de
e mail: isikreyhan@hotmail.de
Tel-Faks: 06223/ 48 76 268
Cep: 0178 269 22 12



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!