Macaristan: 3 Türkiye: 1

Güncelleme Tarihi:

Macaristan: 3 Türkiye: 1
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2012 15:39

A Milli Takımımız, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’ndaki 4. maçında bugün deplasmanda Macaristan'a 3-1 mağlup oldu ve 2014 Dünya Kupası'na katılma şansını mucizelere bıraktı.

Haberin Devamı

Maça hızlı başlayan Millilerimiz, 22. dakikada Mevlüt Erdinç'in golü ile öne geçmesine karşın üstünlüğünü koruyamadı. Macaristan 31. dakikada Koman, 50. dakikada Szalai ve 57. dakikada Zoltan Gera'nın penaltı golü ile 3 paunı aldı.

Grupta bugün oynanan diğer maçlarda ise Hollanda, Romanya'yı deplasmanda 4-1 mağlup ederken, Andorra ise kendi evinde Estonya'ya 1-0 mağlup oldu.



İŞTE KADROLAR


MACARİSTAN: Bogdan, Vanczak, Korcsmar, Meszaros, Kadar, Varga, Elek(Dk. 46 Patkai), Gera, Hajnal, Koman(Dk. 73 Koltai), Szalai
Teknik Direktör: Sandor Egervari

TÜRKİYE: Volkan Demirel(Fenerbahçe), Hamit Altıntop(Galatasaray), Ömer Toprak(Bayer Leverkusen), Egemen Korkmaz(Fenerbahçe), Hasan Ali(Fenerbahçe), Nuri Şahin(Liverpool), Emre Belözoğlu(Atletico Madrid), Tunay Torun(Stuttgart)(Dk. 46 Aydın Yılmaz/Galatasaray), Mehmet Ekici(Werder Bremen)(Dk. 64 Sercan Sararer/Greuther Furth), Caner Erkin(Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç(Rennes)
Teknik Direktör: Abdullah Avcı

Macaristan mağlubiyeti ile lider Hollanda'nın 9 puan gerisine düşen Millilerin 4 maçta sadece 3 puanı bulunuyor. Milli Takımımız D Grubundaki bir sonraki maçında 22 Mart 2013 tarihinde Andorra ile karşılaşacak. Aynı tarihte grupta oynanacak diğer maçlar ise Hollanda-Estonya ve Macaristan-Romanya.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!